Povezane vesti
Mihajlović: Odbio sam dve-tri ponude iz Italije
Sportski žurnal 14.10.2018
Siniša je trebalo ove sezone da sa klupe predvodi Sporting, ali je nekoliko dana po imenovanju dobio otkaz. Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović rekao je danas da je odbio dve-tri ponude za posao u Italiji i dodao da mu je želja da radi u nekoj… »
Miha u Italiji i dalje na ceni, i dalje ima ponude sa Apenina?
Sportske.net 14.10.2018
Siniša otkrio i koju utakmicu jedva čeka da gleda. Siniša Mihajlović je 18. juna ove godine postao novi trener portugalskog Sportinga, ali je samo 9 dana nakon toga dobio otkaz zbog brojnih promena u ovom klubu. Bivši igrač Vojvodine, Crvene Zvezde… »
Siniša Mihajlović: Hoću u Evropu ili Aziju! Italija mi je dosadila, odbio sam dve, tri ponude
Mozzart sport 14.10.2018
„Manćini zna šta radi, podmladio je reprezentaciju kao što sam ja uradio sa Srbijom" Posle neprijatne epizode u lisabonskom Sportingu čiji trener je bio samo osam dana, Siniša Mihajlović odmara i čeka novi izazov. Istovremeno čeka rasplet žalbe… »
Vesti dana »

Napad na studente, uspon zlata i Trumpove carine- pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 37 minutajoš 3 povezane

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 9 minutajoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTV pre 54 minutajoš 3 povezane