Povezane vesti

Težak zločin kod Žabara: Zapalila, pa udavila majku

Težak zločin kod Žabara: Zapalila, pa udavila majku

Večernje novosti 14.10.2018
Težak zločin nad Nadeždom Petrović (80) koja je nađena naga u selu Kočetin kraj Žabara. Kćerku Gordanu danas uhapsila policija. Beživotno telo pronašao komšija. Policija je uhapsila Gordanu Petrović (59) iz Kočetina kod Žabara, zbog sumnje… »
Ubila sam majku! Žao mi je što nisam stigla da je zapalim! Nadeždu našli mrtvu i golu! Nezapamćen zločin u selu Kočetin…

Ubila sam majku! Žao mi je što nisam stigla da je zapalim! Nadeždu našli mrtvu i golu! Nezapamćen zločin u selu Kočetin…

Kurir 14.10.2018
Gordana Petrović uhapšena zbog sumnje da je ubila majku Nadeždu (80), policiji priznala da ju je zadavila i ostavila golu na seoskom putu. Gordana Petrović iz sela Kočetin u blizini Žabara uhapšena je zbog sumnje da je ubila majku Nadeždu (80)… »
Ubijena starica kod Žabara: Nadežda (80) pronađena gola, policija privela njenu ćerku

Ubijena starica kod Žabara: Nadežda (80) pronađena gola, policija privela njenu ćerku

Kurir 14.10.2018
Telo Nadežde P. (80) pronađeno je rano jutros u selu Kočetin kod Žabara. Kako nezvanično saznajemo starica je bila potpuno gola. Zbog ovog ubistva prema nezvaničnim informacijama privedena je njena ćerka Gordana. Sumnja se da su imali porodičnih… »

Vesti dana »