Povezane vesti
Šangaj: Teška povreda Del Potra
Hot sport 14.10.2018
Argentinski teniser Huan Martin Del Potro slomio je čašiću desnog kolena na mastersu u Šangaju, saopšteno je danas iz njegovog tima. Del Potro je u četvrtak tokom meča osmine finala protiv Borne Ćorića iz Hrvatske, pao i povredio koleno, posle… »
Del Potru stradalo koleno - kraj sezone?
N1 Info 14.10.2018
Argentinski teniser Huan Martin del Potro doživeo je frakturu čašice desnog kolena zbog čega će najverovatnije propustiti ostatak sezone. "Veoma težak trenutak za mene. Tužan sam. Teško mi je da mislim o oporavku ponovo, nisam očekivao da se ovo… »
Nova teška povreda Del Potra: Nemam snage ni da mislim!
Mondo 14.10.2018
"Osećam se jako loše. Pretrpeo sam snažan udarac, koji me je ostavio bez trunke snage", rekao je Argentinac, koji je u karijeri već propustio tri sezone zbog problema sa šakama. Malo koju veliku karijeru sputale su povrede kao onu koju živi Huan… »
Maler od čoveka… Del Potru stradalo koleno!
Mozzart sport 14.10.2018
Argentinac završio sezonu. Sreća je opet okrenula leđa Huanu Martinu del Potru. Argentinski teniser je po svemu sudeći završio sezonu zbog nove povrede. Malerozni Argentinac se ove sezone vratio u životnu formu, došao i do finala US Opena… »
Vesti dana »
Niš: Pet zdravstvenih radnika iz ambulante Lira sa simptomima trovanja, u toku sednica Štaba za vanredne situacije
RTV pre 20 minutajoš 46 povezanih
Deo zaposlenih u Radio-televiziji Vojvodine traži smenu urednika Prvog programa RTV
Novi magazin pre 4 satijoš 30 povezanih
Šef kabineta predsednika Srbije koordinisao aktivnosti na rekonstrukciji železnice ka Mađarskoj
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih