Povezane vesti
Maja Nikolić sa Aleksandrom ima 3 dece i opet tvrdi da savršen brak ne postoji: Za zajednički život potrebno je ljubavi…
Kurir 14.10.2018
Voditeljka Maja Nikolić sa suprugom Aleksandrom u braku ima troje dece, međutim ona ne veruje u savršenstvo i smatra da tako i ne postoji, kada su ljudi u pitanju. "Ne znam recept za savršen brak, kao i to da li on postoji. Moj brak ne bih nazvala… »
"Moj brak nije savršen": Prelepa voditeljka progovorila o privatnom životu, pa priznala da ništa nije kao što izgleda…
Blic 14.10.2018
Lepa voditeljka TV Prve Maja Nikolić sa svojim mužem Aleksandrom ima troje dece, a kako priznaje, za zajednički život potrebno je poštovanje, ljubav, da imaju iste poglede na svet i ciljeve. Život je izgradila bez intriga, a Maja Nikolić otvoreno… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana