Povezane vesti
Maja Nikolić sa Aleksandrom ima 3 dece i opet tvrdi da savršen brak ne postoji: Za zajednički život potrebno je ljubavi…
Kurir 14.10.2018
Voditeljka Maja Nikolić sa suprugom Aleksandrom u braku ima troje dece, međutim ona ne veruje u savršenstvo i smatra da tako i ne postoji, kada su ljudi u pitanju. "Ne znam recept za savršen brak, kao i to da li on postoji. Moj brak ne bih nazvala… »
"Moj brak nije savršen": Prelepa voditeljka progovorila o privatnom životu, pa priznala da ništa nije kao što izgleda…
Blic 14.10.2018
Lepa voditeljka TV Prve Maja Nikolić sa svojim mužem Aleksandrom ima troje dece, a kako priznaje, za zajednički život potrebno je poštovanje, ljubav, da imaju iste poglede na svet i ciljeve. Život je izgradila bez intriga, a Maja Nikolić otvoreno… »
Vesti dana »

"Inzagi se oprašta, Inter traži novog trenera": 3 imena isplivala u noći debakla u Ligi šampiona
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Rusija: Mašinovođa poginuo, a beba teže povređena kada se most srušio na putnički voz
Politika pre 4 satijoš 7 povezanih

Vitkof: Potpuno neprihvatljiv odgovor Hamasa na predlog o prekidu vatre
Danas pre 6 satijoš 2 povezane