Povezane vesti
Maksimović: Lopta nije htela u gol
Politika 15.10.2018
Fudbaleri Srbije osvojili su četiri boda u duelima sa Crnom Gorom i Rumunijom, zadržavši lidersku poziciju u četvrtoj grupi C divizije Lige nacija, ali su juče propustili veliku priliku da se trijumfom približe osvajanju prvog mesta i plasmanu u… »
Branko Jovičić za hs: Pobeda na debiju u Podgorici mi mnogo znači, ali ostaje žal za Bukureštom!
Hot sport 15.10.2018
‘Drago mi je što sam postao deo tima i mnogo je lepo braniti boje svoje zemlje, a ostaje nam da sa dve pobede u novembru budemo prvi’ – istakao je vezista Zvezde. Četiri boda sa dva gostovanja u Crnoj Gori i Rumuniji ostavili su reprezentaciju… »
''Sokolovi'' se osokolili, najavljuju pobedu u Beogradu!
Sportske.net 15.10.2018
Biti il' ne biti, i za jedne i za druge... Reprezentacija Srbije je prilično lako došla do pobede u Podgorici u trećem kolu Lige nacija, ''Orlovi'' su slavili sa 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića, ali neizvesnost oko osvajanja prvog mesta u Grupi 4… »
Maksimović: Lopta nije htela u gol; Rukavina: Ostaje žal za tri boda
Večernje novosti 14.10.2018
Fudbaleri Srbije rekli su danas da su zadovoljni osvajanjem četiri boda iz poslednje dve utakmice u Ligi nacija, ali da žale što nisu uspeli da pobede Rumuniju u Bukureštu. Fudbaleri Srbije rekli su danas da su zadovoljni osvajanjem četiri boda iz… »
Liga nacija: Pobeda Rusije, remi tzv. Kosova
Večernje novosti 14.10.2018
Fudbalska reprezentacija Rusije pobedila je večeras u Sočiju Tursku sa 2:0, u utakmici trećeg kola Lige nacija. Fudbalska reprezentacija Rusije pobedila je večeras u Sočiju Tursku sa 2:0, u utakmici trećeg kola Lige nacija. Rusija je povela golom… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 5 satijoš 1 povezana