Повезане вести

"Лекип" звао и Бена, ево шта им је рекао!

"Лекип" звао и Бена, ево шта им је рекао!

Спортске.нет 15.10.2018
Француски медиј и даље ради на разјашњењу случаја. Доста буре око меча ПСЖ-Црвена звезда, говори се о потенцијалној уплати једног од челника Црвене звезде од пет милиона евра на пораз од 5:0, а све је дошло до УЕФА, касније и… »
Звезда и Парижани наместили меч? Ево шта о томе мисли Верати!

Звезда и Парижани наместили меч? Ево шта о томе мисли Верати!

Спортске.нет 15.10.2018
Да ли се слажете са њим? Скандал око наводног намештање утакмице Лиге шампиона између француског шампиона и Црвене звезде не јењава. Челници оба клуба су се огласили, чак је најављена и тужба против француских новина због… »
Експерти за клађење не верују да је меч ПСЖ-звезда Намештен: Нема ни говора о мућки!

Експерти за клађење не верују да је меч ПСЖ-звезда Намештен: Нема ни говора о мућки!

Вечерње новости 15.10.2018
Да ми неко говори о пет милиона зараде, рекао бих да је могуће, али пет милииона улога, то ми се заиста чини много. За то би требало увићи од две до пет хиљада људи - прича Калб. Од сталног дописника: Париз ДОК Финансијски суд… »
(Без)грешни

(Без)грешни

Данас 15.10.2018
Универзално право демократије каже да нико није крив док се не докаже супротно, па тако и Црвеној звезди може да се суди само ако паралелне истраге Европске фудбалске федерације и француског Тужилаштва непобитно установе да је… »
Верати о мечу са Звездом: Није први пут да победимо са пет разлике

Верати о мечу са Звездом: Није први пут да победимо са пет разлике

Политика 15.10.2018
Фудбалер Пари Сен Жермена Марко Верати рекао је данас да на утакмици против Црвене звезде није приметио ништа чудно и да му прича о намештању не делује истинито. „Не, ништа се није осетило на терену. Мислим да то није истина, да… »
Огласио се и Верати за ''Л'Екип'', како је он видео меч са Звездом?

Огласио се и Верати за ''Л'Екип'', како је он видео меч са Звездом?

Спортске.нет 15.10.2018
Фудбалер Пари Сен Жермена је један од актера утакмице о којој се толико говори ових дана. Пари Сен Жермен је у другом колу Лиге шампиона убедљиво савладао Црвену звезду са 6:1 на свом ''Парку принчева''. И ништа ту не би било… »
Цвеле нуди објашњење - Ево зашто су оптужбе "Л'екипа" смешне!

Цвеле нуди објашњење - Ево зашто су оптужбе "Л'екипа" смешне!

Спортске.нет 15.10.2018
Бивши функционер ФК Црвена звезда тврди да је француски лист "Л'екип" укаљао углед писањем о наводном скандалу у дуелу ПСЖ-а са шампионом Србије. Човек који је у време највећих успеха у историји ФК Црвена звезда обављао улогу… »
Марко Верати: Није реално, па победили смо Селтик прошле године 5:0 и 7:1! (фото)

Марко Верати: Није реално, па победили смо Селтик прошле године 5:0 и 7:1! (фото)

Хот спорт 15.10.2018
Француски Л’Екпи наставља са истрагом око наводно намештеног меча 3. октобра на ‘Парку принчева’, а сада је своје мишљење изнео Марко Верати. Сјајни италијански везиста сматра да цела прича нема везе са истином и да он лично… »
Ивица Тончев: Да, сликао сам се са Ал Калафијем, али...

Ивица Тончев: Да, сликао сам се са Ал Калафијем, али...

Спортски журнал 15.10.2018
Позивајући се на Л' Екип, портал радиосарајево.ба објавио је и фотографију Ивице Тончева са Насером Ал Калафијем, првим човеком ПСЖ-а као један од крунских доказа. Као гром из ведра неба одјекнула је информација да је Ивица… »
Верати о "случају кладионица": Не делује ми реално...

Верати о "случају кладионица": Не делује ми реално...

Мондо 15.10.2018
Везиста Пари Сен Жермена каже да није приметио ништа чудно у дуелу са Црвеном звездом. Фото: (АП Пхото/Тхибаулт Цамус) Огромну прашину подигло је писање француског "Л'Екипа" о наводном покушају једног челника Црвене звезде да… »
Верати о мечу са Звездом: На терену нисмо ништа осетили, а није први пут да добијемо са пет разлике

Верати о мечу са Звездом: На терену нисмо ништа осетили, а није први пут да добијемо са пет разлике

Моззарт спорт 15.10.2018
Италијански репрезентативац каже да му не делује реално писање угледног Екипа. Везиста Пари Сен Жермена Марко Верати рекао је да му не делује реално прича Екипа о наводном покушају једног високог функционера Црвене звезде да… »

Вести дана »