Povezane vesti
Maja Berović iskoristila priliku kod Lava Pajkića da iskaže da nastavlja svoju saradnju sa Bubom i Džalom!
Svet plus 15.10.2018
Jedna od trenutno najpopularnijih bosanskih pevačica Maja Berović gostovala je u jednoj od najpopularnijih autorskih emisija Lava Pajkića. Ona je iskoristila priliku da otkrije da se veoma temeljno priprema za veliki koncert koji će biti u "Štark"… »
Maya Berović isprozivala Lava: Znam da voliš neku stvar!
Press 15.10.2018
Gostujući u emisiji "Kontravizija", pevačica Maya Berović govorila je o svom koncertu koji će 2. novembra održati u "Štark Areni", kao i o pripremama koje privodi kraju za ovaj spektakl. A voditelja Lava Pajkića zanimalo je kako joj je pošlo za… »
"Svaka moja pesma ima poruku": Maja Berović otkrila misteriju jedne od njenih najslušanijih numera
Blic 14.10.2018
Jedna od najpopularnijih pevačica domaće javne scene, Maja Berović, gostovala je danas u autorskoj emisiji Lava Pajkića, "Kontravizija". Ona je ovom prilikom otkrila da se veoma temeljno priprema za veliki koncert u "Štark" areni, koji je zakazan za… »
Vesti dana »
Vučić o opoziciji: Bog da ih poživi i još 100 godina da budu ovakvi kakvi su danas
Radio 021 pre 30 minutajoš 81 povezana
Predsednik Južne Koreje najavio ukidanje ratnog stanja nekoliko sati posle uvođenja
RTS pre 17 minutajoš 45 povezanih
"Biće oni motivisani, ali imamo i mi ambicije": Nikola Drinčić pred meč protiv "svog" Partizana, i to kao kormilar preporođenog Radničkog
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih