Povezane vesti

Maja Berović iskoristila priliku kod Lava Pajkića da iskaže da nastavlja svoju saradnju sa Bubom i Džalom!

Maja Berović iskoristila priliku kod Lava Pajkića da iskaže da nastavlja svoju saradnju sa Bubom i Džalom!

Svet plus 15.10.2018
Jedna od trenutno najpopularnijih bosanskih pevačica Maja Berović gostovala je u jednoj od najpopularnijih autorskih emisija Lava Pajkića. Ona je iskoristila priliku da otkrije da se veoma temeljno priprema za veliki koncert koji će biti u "Štark"… »
Maya Berović isprozivala Lava: Znam da voliš neku stvar!

Maya Berović isprozivala Lava: Znam da voliš neku stvar!

Press 15.10.2018
Gostujući u emisiji "Kontravizija", pevačica Maya Berović govorila je o svom koncertu koji će 2. novembra održati u "Štark Areni", kao i o pripremama koje privodi kraju za ovaj spektakl. A voditelja Lava Pajkića zanimalo je kako joj je pošlo za… »
"Svaka moja pesma ima poruku": Maja Berović otkrila misteriju jedne od njenih najslušanijih numera

"Svaka moja pesma ima poruku": Maja Berović otkrila misteriju jedne od njenih najslušanijih numera

Blic 14.10.2018
Jedna od najpopularnijih pevačica domaće javne scene, Maja Berović, gostovala je danas u autorskoj emisiji Lava Pajkića, "Kontravizija". Ona je ovom prilikom otkrila da se veoma temeljno priprema za veliki koncert u "Štark" areni, koji je zakazan za… »

Vesti dana »