Povezane vesti
Igor Jurić o monstrumu koji mu je ubio dete: Sažalio sam se na bezvredno stvorenje. Šteta je potrošiti i jedan metak na…
Telegraf 15.10.2018
Dok sam živ sećaću se reči načelnika policije "Igore, pronašli smo je, ali ne onako kako ti želiš" i tada sam shvatio da je Tijana mrtva. Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i… »
Bolna ispovest Igora Jurića za Hrvatske medije "Nad Tijaninim ubicom sam se u jednom trenu čak i sažalio"
Press 15.10.2018
Tijana Jurić iz Subotice, imala je samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji je oteo, silovao, a zatim brutalno ubio… »
Teška ispovest igora jurića: Pitao sam se da li je neko maltretira, da li se plaši, da li je gladna, a ona je već bila…
Pravda 15.10.2018
Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji je oteo, silovao, a zatim… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 4 satijoš 2 povezane