Povezane vesti
Igor Jurić o monstrumu koji mu je ubio dete: Sažalio sam se na bezvredno stvorenje. Šteta je potrošiti i jedan metak na…
Telegraf 15.10.2018
Dok sam živ sećaću se reči načelnika policije "Igore, pronašli smo je, ali ne onako kako ti želiš" i tada sam shvatio da je Tijana mrtva. Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i… »
Bolna ispovest Igora Jurića za Hrvatske medije "Nad Tijaninim ubicom sam se u jednom trenu čak i sažalio"
Press 15.10.2018
Tijana Jurić iz Subotice, imala je samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji je oteo, silovao, a zatim brutalno ubio… »
Teška ispovest igora jurića: Pitao sam se da li je neko maltretira, da li se plaši, da li je gladna, a ona je već bila…
Pravda 15.10.2018
Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji je oteo, silovao, a zatim… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
Čović ponudio posao Vujoševiću uživo u emisiji: "Pusti politiku, mogao bi da pomogneš"
Sportske.net pre 4 satijoš 7 povezanih
UEFA žestoko kaznila FSS zbog propusta na mečevima protiv Švajcarske i Danske
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Kurti dobio poziv tužilaštva: Mora da svedoči u slučaju "robne rezerve"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana