Povezane vesti
Predsednik Vučić obišao Zemunsku gimnaziju, najavio kompletnu rekonstrukciju, a doneo je i poklon
Srbija danas 15.10.2018
160 godina postojanja Zemunske gimnazije. Zemunsku gimnaziju, koja obeležava 160 godina postojanja, posetio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je najavio da će ta ugledna obrazovna institucija, koju je i sam pohađao, biti kompletno rekonstruisana… »
Od kad sam ja napustio školu, a to je mnogo davno bilo, ništa se nije promenilo: Vučić obišao Zemunsku gimnaziju i najavio…
Telegraf 15.10.2018
Predsednik Vučić prisetio se i mnogih uspešnih pravnika, koji su maturirali u Zemunskoj gimnaziji, koja obeležava 160 godina od osnivanja i 100. godišnjicu u srpskom obrazovnom sistemu, od 1918. godine. Zemunsku gimnaziju, koja danas obeležava 160 godina… »
Vesti dana »
Od najavljenih koalicija do povlačenja: Zašto deo opozicije sada staje uz Studentsku listu?
Radio 021 pre 1 satjoš 44 povezane
Proglašeno pet izbornih lista Oglasio se RIK: Evo ko su nosioci i koji su rokovi za predaju kandidatura
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Meteorološka klackalica: Nakon toplih dana stiže zahlađenje
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 35 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 263 povezane
Projekat vredan 41 milion dinara: Potpisan ugovor za energetsku sanaciju fiskulturne sale Tehničke škole u Smederevu
Večernje novosti pre 1 satjoš 19 povezanih