Povezane vesti
Predsednik Vučić obišao Zemunsku gimnaziju, najavio kompletnu rekonstrukciju, a doneo je i poklon
Srbija danas 15.10.2018
160 godina postojanja Zemunske gimnazije. Zemunsku gimnaziju, koja obeležava 160 godina postojanja, posetio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je najavio da će ta ugledna obrazovna institucija, koju je i sam pohađao, biti kompletno rekonstruisana… »
Od kad sam ja napustio školu, a to je mnogo davno bilo, ništa se nije promenilo: Vučić obišao Zemunsku gimnaziju i najavio…
Telegraf 15.10.2018
Predsednik Vučić prisetio se i mnogih uspešnih pravnika, koji su maturirali u Zemunskoj gimnaziji, koja obeležava 160 godina od osnivanja i 100. godišnjicu u srpskom obrazovnom sistemu, od 1918. godine. Zemunsku gimnaziju, koja danas obeležava 160 godina… »
Vesti dana »
Ima povređenih! Najnoviji detalji velikog požara u Novom Sadu: prvo se čula eksplozija, a onda je buknulo (foto)
Blic pre 25 minutajoš 24 povezane
Stiže novo naoblačenje i pljuskovi, ali temperature ostaju visoke: RHMZ najavio i do 36 stepeni
NIN pre 5 minutajoš 18 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
U Srbiji aktivno 29 požara: Gori na Stolovima, kod Vranja i na Zlatiboru, stiže pomoć iz Evrope
NIN pre 10 minutajoš 16 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Iran pokušao da mi ubije sina; napadi na Pojas Gaze, poginulo najmanje osam ljudi
RTV pre 30 minutajoš 12 povezanih