Povezane vesti
"Realno, teret si mi..." Miki i Rebeka porazgovarali o svojoj bliskosti, Đuričić doneo odluku protiv sebe! (foto) (video)
Telegraf 15.10.2018
- Meni prija sve ovo sa tobom, ako je takva situacija neću da budem kriva - rekla je Rebeka. Rijaliti učesnici Miki Đuričić i Rebeka Popović osamili su se u dvorištu i otvoreno su popričali o svom odnosu koji intrigira mnoge. Mnogi komentarišu da Miki i… »
Miki navukao rebeku na tanak led! Prvo joj izjavio ljubav pa se SAD povlači: Ti si meni teret, hoću da budem rijaliti igrač…
Kurir 15.10.2018
Još dvoje učesnika rijalitija "Zadruga 2" počeli su da pokazuju svoje emocije. Radi se o Mikiju Đuričiću i i Rebeki Popović, koji su po mišljenju mnogih pokazali uzajamne simpatije. Oni su se osamili u dvorištu, a tu priliku Miki je iskoristio da otvori… »
Vesti dana »
Udružuju se 3 najgora faktora za širenje požara! RHMZ izdao posebno upozorenje za Deliblatsku peščaru, danas i sutra najkritičniji dani
Blic pre 37 minutajoš 77 povezanih
Čovek iz Plandišta u dvorištu imao plantažu marihuane: Policija mu upala na posed i sve zaplenila (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 24 povezane
Oglasio se Rijera dan nakon debakla! Objavom o porazu Crvene zvezde zapalio društvene mreže!
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
Cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin skuplji za po jedan dinar po litru
Serbian News Media pre 2 satajoš 37 povezanih
Nastavljena vanredna sednica Skupštine Srbije: Opozicija i Mali polemišu o projektu "Beograd na vodi"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 23 povezane