Povezane vesti
"Realno, teret si mi..." Miki i Rebeka porazgovarali o svojoj bliskosti, Đuričić doneo odluku protiv sebe! (foto) (video)
Telegraf 15.10.2018
- Meni prija sve ovo sa tobom, ako je takva situacija neću da budem kriva - rekla je Rebeka. Rijaliti učesnici Miki Đuričić i Rebeka Popović osamili su se u dvorištu i otvoreno su popričali o svom odnosu koji intrigira mnoge. Mnogi komentarišu da Miki i… »
Miki navukao rebeku na tanak led! Prvo joj izjavio ljubav pa se SAD povlači: Ti si meni teret, hoću da budem rijaliti igrač…
Kurir 15.10.2018
Još dvoje učesnika rijalitija "Zadruga 2" počeli su da pokazuju svoje emocije. Radi se o Mikiju Đuričiću i i Rebeki Popović, koji su po mišljenju mnogih pokazali uzajamne simpatije. Oni su se osamili u dvorištu, a tu priliku Miki je iskoristio da otvori… »
Vesti dana »

Od danas skuplje plaćamo struju – ko ima pravo na povlastice, a ko na popust
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih

Studenti i građani obeležili 11 meseci od nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Beta pre 10 minutajoš 31 povezana

Opsadno stanje u Minhenu: Eksplozije, jedna osoba mrtva, druga ranjena, zatvoren ulaz na Oktoberfest
Danas pre 44 minutajoš 33 povezane

Učesnik humanitarne flotile ka Gazi iz Beograda: 'Spreman sam i na najgore'
BBC News pre 1 satjoš 5 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 55 povezanih