Povezane vesti

"Realno, teret si mi..." Miki i Rebeka porazgovarali o svojoj bliskosti, Đuričić doneo odluku protiv sebe! (foto) (video)

"Realno, teret si mi..." Miki i Rebeka porazgovarali o svojoj bliskosti, Đuričić doneo odluku protiv sebe! (foto) (video)

Telegraf 15.10.2018
- Meni prija sve ovo sa tobom, ako je takva situacija neću da budem kriva - rekla je Rebeka. Rijaliti učesnici Miki Đuričić i Rebeka Popović osamili su se u dvorištu i otvoreno su popričali o svom odnosu koji intrigira mnoge. Mnogi komentarišu da Miki i… »
Miki navukao rebeku na tanak led! Prvo joj izjavio ljubav pa se SAD povlači: Ti si meni teret, hoću da budem rijaliti igrač…

Miki navukao rebeku na tanak led! Prvo joj izjavio ljubav pa se SAD povlači: Ti si meni teret, hoću da budem rijaliti igrač…

Kurir 15.10.2018
Još dvoje učesnika rijalitija "Zadruga 2" počeli su da pokazuju svoje emocije. Radi se o Mikiju Đuričiću i i Rebeki Popović, koji su po mišljenju mnogih pokazali uzajamne simpatije. Oni su se osamili u dvorištu, a tu priliku Miki je iskoristio da otvori… »

Vesti dana »