Povezane vesti
Jeremić: Ono što je Bler Vučiću, Kušner je Tačiju
RTV 15.10.2018
NOVI SAD - Predsednik Narodne stranke Vuk Jermić negira da je plasirao lažnu vest svojom tvrdnjom da bivši premijer Velike Britanije Toni Bler vodi tajne pregovore Srbije o razgraničenju sa Kosovom i da "apsolutno" stoji iza svoje tvrdnje. "Nikad nisam… »
Jeremić: Vučiću se ne sme dozvoliti da postigne dogovor o razgraničenju; Vučić: Brinu samo da li će da me smene ili ne
Blic 15.10.2018
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je je, povodom pregovora o Kosovu i Metohiji, da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ne sme dozvoliti da postigne dogovor koji bi podrazumevao „razgraničenje“ i punopravno članstvo Prištine u UN. - Ako… »
Vučić: Kao brinu o Kosmetu, a brinu o mojoj smeni
Večernje novosti 15.10.2018
Mislio sam da opozicija razmišlja o Kosmetu i dobrobiti građana, a oni brinu da li će da me smene ili ne, primetio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagujući na najnoviju izjavu Vuka Jeremića. Mislio sam da opozicija razmišlja o Kosmetu i… »
Vesti dana »
Čudesne "Plave ajkule" došle na Mundijal i dosanjale san ali sad sledi rival iz pakla zbog kog za njih strahuje čitav fudbalski svet
Nova pre 43 minutajoš 15 povezanih
Selektor Norveške šokirao svet! Objasnio je nakon debakla od Francuske zašto je to uradio!
Kurir pre 26 minutajoš 16 povezanih
Državljanin Turske preminuo zbog pada na gradilištu u Novom Pazaru, dvoje uhapšeno zbog nepoštovanja propisa o bezbednosti na radu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
SAD izvele napad na iranske ciljeve kao odgovor na napad na teretni brod
Danas pre 6 satijoš 1 povezana