Povezane vesti

Neki naši zapadni partneri rade i rukama i nogama za Kosovo

Neki naši zapadni partneri rade i rukama i nogama za Kosovo

Nova ekonomija 15.10.2018
Aleksandar Vučić: Najava formiranja vojske Kosova, pod tim ili nekim drugim nazivom, nešto je što izaziva stah i strepnju, kaže predsednik Aleksandar Vucić. Prema njegovim rečima, neki od naših zapadnih partnera rade bukvalno i rukama i nogama… »
Vučić: Pravo je opozicije i da bojkotuje rad parlamenta ako želi

Vučić: Pravo je opozicije i da bojkotuje rad parlamenta ako želi

Beta 15.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema nikakav problem sa tim što su pojedine opozicione stranke predložile bojkot parlamenta i dodao da je to njihovo demokratsko pravo. "Ko god hoće da bojkotuje, neka bojkotuje. Ovo je… »
Vučić: Najave o vojsci Kosova donose strah Srbima

Vučić: Najave o vojsci Kosova donose strah Srbima

N1 Info 15.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da najave vlasti u Prištini o transformaciji Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku Kosova donose strah Srbima, dodajući da pojedini zapadni partneri "rade i rukama i nogama" kako bi Kosovo u novembru… »
Mislio sam opozicija misli o narodu i Kosovu, a oni o tome da li će moći da me smene: Vučić o Puškinu, bojkotu izbora i…

Mislio sam opozicija misli o narodu i Kosovu, a oni o tome da li će moći da me smene: Vučić o Puškinu, bojkotu izbora i…

Telegraf 15.10.2018
- Eto, rešenja za KiM nema, pa opet ne mogu da me smene, ali ne mogu me smeniti iz Londona ili Njujorka, već samo oni iz Kuršumlije, Niša, Prokuplja... kojima su ti što bi da me smene zatvorili sve fabrike - dodao je predsednik Srbije. Predsednik… »

Vesti dana »