Повезане вести

Трудница у паровима Непрестано повраћа, признала цимерима све! Цела вила у шоку! (видео)

Трудница у паровима Непрестано повраћа, признала цимерима све! Цела вила у шоку! (видео)

Ало 15.10.2018
Сви у шоку. Учесници ријалитија "Парови" су у шоку! Сазнали су да и у овој сезони, у вили борави трудна укућанка. Наиме, се осећа врло лоше и често повраћа, а након разговора њених цимера, признала је све. Цоња је у разговору… »
"Касни јој 26 дана, не знам шта ћемо с њом..." Учесница Парова трудна?! (видео)

"Касни јој 26 дана, не знам шта ћемо с њом..." Учесница Парова трудна?! (видео)

Телеграф 15.10.2018
Једна ријалити учесница је посумњала да је Милица трудна са њеним дечком, међутим касније је схватила да ипак нема разлога за бригу и да је други момак у питању. Учесници ријалитија "Парови" остали су у шоку када су дошли до… »
У кући борави трудна укућанка, А зачела је пре ријалитија: Главу сам јој држао док је повраћала! Касни јој 26 дана! Не знам…

У кући борави трудна укућанка, А зачела је пре ријалитија: Главу сам јој држао док је повраћала! Касни јој 26 дана! Не знам…

Курир 15.10.2018
У вили "Парова" укућани су према симптомима које има Милица Штављанин открили да је она трудна. Сви су у шоку. "Она 26 дана није добила", рекао је Цоња, па додао: "А каже да се пре 32 дана крес*ула. Држао сам је, повраћала је… »

Вести дана »