Povezane vesti
Pol Alen suosnivač Majkrosofta umro od raka
Nova ekonomija 16.10.2018
Suosnivač Majkrosofta Pol Alen umro je u 65. godini od raka, saopštila je njegova porodica. "Moj brat je bio izuzetan čovek u svakom pogledu", rekla je njegova sestra Džodi, navodi se u saopštenju Alenove kompanije Vulkan. Pol Alen je 1975. godine sa… »
Umro suosnivač Majkrosofta Pol Alen
Večernje novosti 16.10.2018
Suosnivač Majkrosofta Pol Alen umro je u 65. godini od raka, saopštila je njegova porodica. Suosnivač Majkrosofta Pol Alen umro je u 65. godini od raka, saopštila je njegova porodica. "Moj brat je bio izuzetan čovek u svakom pogledu", rekla je njegova… »
Umro suosnivač Majkrosofta Pol Alen
IndeksOnline 16.10.2018
SAN FRANCISKO – Suosnivač Majkrosofta Pol Alen umro je u 65. godini od raka, saopštila je njegova porodica. “Moj brat je bio izuzetan čovek u svakom pogledu”, rekla je njegova sestra Džodi, navodi se u saopštenju Alenove kompanija Vulkan.Pol Alen je… »
Preminuo suosnivač "Majkrosofta" Pol Alen
Radio 021 16.10.2018
Suosnivač "Majkrosofta" Pol Alen (65) preminuo je usled komplikacija bolesti, navedeno je u saopštenju koje je u ime njegove porodice objavila kompanija "Vulkan". Alen je umro u Sijetlu u ponedeljak poslepodnevnim časovima, a bolovao je od Hodžkinove… »
Preminuo Pol Alen, suosnivač "Majkrosofta"
Blic 16.10.2018
Suosnivač "Majkrosofta" Pol Alen (65) preminuo je usled komplikacija bolesti, navedeno je u saopštenju koje je u ime njegove porodice objavila kompanija "Vulkan". Alen je umro u Sijetlu poslepodnevnim časovima u ponedeljak, prema lokalnom vremenu, a… »
Vesti dana »

BLOG Razbijeni prozori na prostorijama SNS-a na Paliluli: Stigla Žandarmerija
N1 Info pre 13 minutajoš 42 povezane

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera: bezbednosne garancije, teritorijalne razmene i odbijanje prekida vatre
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 91 povezana

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

uživo Napeto u Beogradu: Demonstranti kamenicama gađali prostorije SNS u Cvijićevoj, Žandarmerija formirala kordon
NIN pre 9 minutajoš 47 povezanih

Opljačkao parfimeriju, prodavnicu, pokušao da provali i u dve apoteke
Jugmedia pre 48 minutajoš 20 povezanih