Povezane vesti
Pol Alen suosnivač Majkrosofta umro od raka
Nova ekonomija 16.10.2018
Suosnivač Majkrosofta Pol Alen umro je u 65. godini od raka, saopštila je njegova porodica. "Moj brat je bio izuzetan čovek u svakom pogledu", rekla je njegova sestra Džodi, navodi se u saopštenju Alenove kompanije Vulkan. Pol Alen je 1975. godine sa… »
Umro suosnivač Majkrosofta Pol Alen
Večernje novosti 16.10.2018
Suosnivač Majkrosofta Pol Alen umro je u 65. godini od raka, saopštila je njegova porodica. Suosnivač Majkrosofta Pol Alen umro je u 65. godini od raka, saopštila je njegova porodica. "Moj brat je bio izuzetan čovek u svakom pogledu", rekla je njegova… »
Umro suosnivač Majkrosofta Pol Alen
IndeksOnline 16.10.2018
SAN FRANCISKO – Suosnivač Majkrosofta Pol Alen umro je u 65. godini od raka, saopštila je njegova porodica. “Moj brat je bio izuzetan čovek u svakom pogledu”, rekla je njegova sestra Džodi, navodi se u saopštenju Alenove kompanija Vulkan.Pol Alen je… »
Preminuo suosnivač "Majkrosofta" Pol Alen
Radio 021 16.10.2018
Suosnivač "Majkrosofta" Pol Alen (65) preminuo je usled komplikacija bolesti, navedeno je u saopštenju koje je u ime njegove porodice objavila kompanija "Vulkan". Alen je umro u Sijetlu u ponedeljak poslepodnevnim časovima, a bolovao je od Hodžkinove… »
Preminuo Pol Alen, suosnivač "Majkrosofta"
Blic 16.10.2018
Suosnivač "Majkrosofta" Pol Alen (65) preminuo je usled komplikacija bolesti, navedeno je u saopštenju koje je u ime njegove porodice objavila kompanija "Vulkan". Alen je umro u Sijetlu poslepodnevnim časovima u ponedeljak, prema lokalnom vremenu, a… »
Vesti dana »
Uživo Rusija tuče po Odesi, krvoproliće! Likvidiran komandir artiljerijske baterije u Harkovu, zatvoreni aerodromi u Moskvi
Alo pre 1 satjoš 24 povezane
Vladan Milojević i dule Savić posetili srpsku crkvu u Gracu: Uručena im je ikona Svetog Save!
Hot sport pre 2 minutajoš 27 povezanih
Prevrnuo se čamac na Savi kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj: Stradala jedna osoba, više osoba spaseno
Euronews pre 21 minutajoš 21 povezana
Bruka - da li je moguće da sudije ovo nisu videle?! Dončić odlepio, pa dobio tehničku! (video)
Kurir pre 27 minutajoš 26 povezanih
Policija uhapsila vozača kamiona zbog sumnje da je udario 79-godišnju ženu pa pobegao s lica mesta
Naissus info pre 2 minutajoš 18 povezanih