Повезане вести
"Умро је у сну, а пре тога себи набио нож у груди": Јелена је позвала полицију и испричала најбизарнију верзију зашто јој је…
Телеграф 16.10.2018
Трагедија се догодила у недељу увече, а жена је тек сутрадан позвала полицију. Припадници полиције из Новог Сада и Жабља ухапсили су Јелену И. (38) због основане сумње да је у породичној кући у Госпођинцима усмртила свог… »
Жена осумњичена за убиство мужа у Госпођинцима
Радио 021 16.10.2018
Због сумње да је усмртила свог невенчаног супруга, 48-огодишњег Б.Ђ, новосадска полиција је, у сарадњи с колегама из Жабља, ухапсила 38-огодишњу Ј.И. Убиство се догодило у породичној кући у Госпођинцима у ноћи између недеље… »
Нови детаљи хорора код Жабља: Убила мужа после свађе, па рекла да се сам убо ножем
Вечерње новости 16.10.2018
Ухапшена Јелена И. због сумње да је усмртила Бранислава Ђорђевића код Жабља. Повређен легао да спава и преминуо у току ноћи због крварења. СВАЂА ванбрачних супружника у Госпођинцима код Жабља, завршена је трагично. Полиција… »
Хорор код Жабља, жена избола супруга на смрт: Полицији испричала да је сам себи забио нож у груди и умро у сну! Истрага…
Курир 16.10.2018
ЖАБАЉ - Јелена И. (38) је ухапшена због сумње да је у недељу у породичној кући у Госпођинцима, код Жабља, ножем избола у груди невенчаног супруга Бранислава Ђ. (48). 1 / 4 Фото: Ана Паунковић Тада је, како незванично… »
Бизарна одбрана жене убице: Убила мужа, па полицији рекла да се сам убо ножем у груди и легао да спава
Блиц 16.10.2018
Ј. И. (38) у понедељак позвала полицију и најпре је тврдила да је Б.Ђ. умро у сну и да се претходно сам убо ножем у груди, после чега је легао да спава. У Госпођинцима код Жабља, полиција је ухапсила Ј. И. (38), због сумње да… »
ГОСПОЂИНЦИ: Ухапшена због убиства невенчаног супруга
Мој Нови Сад 16.10.2018
Стравичан злочин у мирном бачком селу. Због основане сумње да је у ноћи између недеље и понедељка у породичној кући у Госпођинцима усмртила свог невенчаног супруга Бранислава Ђ. (1970), новосадска полиција, у сарадњи с… »
Вести дана »
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 21 минутајош 4 повезане
Шездесет трећи дан санкција! Три могућа сценарија за НИС: "Србија би платила руски део власништва"
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 36 минутајош 1 повезана