Povezane vesti
Matis sasekao spekulacije: Tramp me podržava 100 odsto, ni govora da odlazim!
Kurir 16.10.2018
VAŠINGTON - Američki ministar odbrane Džejms Matis, koga je Donald Tramp nazvao "nekom vrstom demokrate", izjavio je danas da ima podršku američkog predsednika i da je deo njegovog tima. "Rekao mi je 'imaš moju stopostotnu podršku'", izjavio je Matis… »
Matis: Imam Trampovu podršku, nije bilo reči o odlasku
Novi magazin 16.10.2018
Američki ministar odbrane Džejms Matis, koga je Donald Tramp nazvao "nekom vrstom demokrate", izjavio je danas da ima podršku američkog predsednika i da je deo njegovog tima. "Rekao mi je 'imaš moju stopostotnu podršku'", izjavio je Matis nakon razgovora… »
Vesti dana »
Tramp preti Evropi kaznenim merama ako Kanada postane pridružena članica Evropske unije
Nova ekonomija pre 23 minutajoš 36 povezanih
Počela studentska biciklistička akcija „Čuvari Ustava“: Rute kroz gradove širom Srbije
Insajder pre 58 minutajoš 16 povezanih
U Srbiju stiže "mlazna struja" sa Grenlanda: Temperatura pada na nulu, a evo koliko još dana će biti do +30; meteorolog Ristić spominje i prvi sneg u Beogradu
Blic pre 48 minutajoš 27 povezanih
Kongres usvojio je sveobuhvatni predlog zakona o sankcijama Rusiji i poslao ga Trumpu na potpis
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 16 povezanih
Mesi glavom do istorije i novog trofeja: Inter Majami osvojio Kampeones kup, Leo stigao do 100. gola!
Hot sport pre 3 satajoš 16 povezanih