Povezane vesti
Vučić: Razgraničenje znači da imamo granice između Srba i Albanaca
Danas 16.10.2018
Razgraničenje znači da imamo granice između Srba i Albanaca, koje danas ne znamo gde su – tamo gde kažemo mi ili Albanci, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je smatrao da to treba da se utvrdi kako bi bilo mira i… »
Vučić: Niko ne zna gde su granice, a to je potrebno da bismo imali mir
Blic 16.10.2018
Spreman sam uvek i svuda da razgovaram sa svima, mada mi je malo čudan taj dolazak (Hašima) Tačija u Pariz, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je rekao, u Parizu će se u novembru sastati predstavnici zemalja, pobednica u Prvom svetskom… »
Vučić o razgraničenju: Želeo sam da se utvrdi gde su granice
N1 Info 16.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je i dalje spreman da razgovara sa predstavnicima kosovskih Albanaca o rešavanju kosovskog problema, ali da mu se čini je šansa za pozitivan ishod manja nego ranije. Na pitanje novinare šta je… »
Šta znači razgraničenje? Otkud Tači u Parizu?
Mondo 16.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je i dalje spreman da razgovara sa predstavnicima kosovskih Albanaca o rešavanju kosovskog problema ali da mu se čini je šansa za pozitivan ishod manja nego ranije. Na pitanje novinara šta je… »
Gde su granice Srbije i Albanije? Vučić: To niko ne zna
Vesti online 16.10.2018
Upitan šta znači termin razgraničenje Srbije i Kosova, predsednik Srbije izjavio da se radi o tačnom utvrđivanju granica između Srbije i kosova. - Da li su te granice tamo gde mi kažemo ili Albanci, tamo gde kažu Rusi ili tamo gde kažu… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana