Povezane vesti

Vučić: Razgraničenje znači da imamo granice između Srba i Albanaca

Vučić: Razgraničenje znači da imamo granice između Srba i Albanaca

Danas 16.10.2018
Razgraničenje znači da imamo granice između Srba i Albanaca, koje danas ne znamo gde su – tamo gde kažemo mi ili Albanci, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je smatrao da to treba da se utvrdi kako bi bilo mira i… »
Vučić: Niko ne zna gde su granice, a to je potrebno da bismo imali mir

Vučić: Niko ne zna gde su granice, a to je potrebno da bismo imali mir

Blic 16.10.2018
Spreman sam uvek i svuda da razgovaram sa svima, mada mi je malo čudan taj dolazak (Hašima) Tačija u Pariz, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je rekao, u Parizu će se u novembru sastati predstavnici zemalja, pobednica u Prvom svetskom… »
Vučić o razgraničenju: Želeo sam da se utvrdi gde su granice

Vučić o razgraničenju: Želeo sam da se utvrdi gde su granice

N1 Info 16.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je i dalje spreman da razgovara sa predstavnicima kosovskih Albanaca o rešavanju kosovskog problema, ali da mu se čini je šansa za pozitivan ishod manja nego ranije. Na pitanje novinare šta je… »
Šta znači razgraničenje? Otkud Tači u Parizu?

Šta znači razgraničenje? Otkud Tači u Parizu?

Mondo 16.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je i dalje spreman da razgovara sa predstavnicima kosovskih Albanaca o rešavanju kosovskog problema ali da mu se čini je šansa za pozitivan ishod manja nego ranije. Na pitanje novinara šta je… »
Gde su granice Srbije i Albanije? Vučić: To niko ne zna

Gde su granice Srbije i Albanije? Vučić: To niko ne zna

Vesti online 16.10.2018
Upitan šta znači termin razgraničenje Srbije i Kosova, predsednik Srbije izjavio da se radi o tačnom utvrđivanju granica između Srbije i kosova. - Da li su te granice tamo gde mi kažemo ili Albanci, tamo gde kažu Rusi ili tamo gde kažu… »

Vesti dana »