Повезане вести
Вучић: Разграничење значи да имамо границе између Срба и Албанаца
Данас 16.10.2018
Разграничење значи да имамо границе између Срба и Албанаца, које данас не знамо где су – тамо где кажемо ми или Албанци, рекао је данас председник Србије Александар Вучић и додао да је сматрао да то треба да се утврди како би… »
Вучић: Нико не зна где су границе, а то је потребно да бисмо имали мир
Блиц 16.10.2018
Спреман сам увек и свуда да разговарам са свима, мада ми је мало чудан тај долазак (Хашима) Тачија у Париз, каже председник Србије Александар Вучић. Како је рекао, у Паризу ће се у новембру састати представници земаља, победница… »
Шта значи разграничење? Откуд Тачи у Паризу?
Мондо 16.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је и даље спреман да разговара са представницима косовских Албанаца о решавању косовског проблема али да му се чини је шанса за позитиван исход мања него раније. На… »
Вучић о разграничењу: Желео сам да се утврди где су границе
Н1 Инфо 16.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је и даље спреман да разговара са представницима косовских Албанаца о решавању косовског проблема, али да му се чини је шанса за позитиван исход мања него раније. На питање… »
Где су границе Србије и Албаније? Вучић: То нико не зна
Вести онлине 16.10.2018
Упитан шта значи термин разграничење Србије и Косова, председник Србије изјавио да се ради о тачном утврђивању граница између Србије и косова. - Да ли су те границе тамо где ми кажемо или Албанци, тамо где кажу Руси или тамо… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Радио сто плус пре 35 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 40 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 0 минутајош 46 повезаних