Повезане вести

Вучић: Разграничење значи да имамо границе између Срба и Албанаца

Вучић: Разграничење значи да имамо границе између Срба и Албанаца

Данас 16.10.2018
Разграничење значи да имамо границе између Срба и Албанаца, које данас не знамо где су – тамо где кажемо ми или Албанци, рекао је данас председник Србије Александар Вучић и додао да је сматрао да то треба да се утврди како би… »
Вучић: Нико не зна где су границе, а то је потребно да бисмо имали мир

Вучић: Нико не зна где су границе, а то је потребно да бисмо имали мир

Блиц 16.10.2018
Спреман сам увек и свуда да разговарам са свима, мада ми је мало чудан тај долазак (Хашима) Тачија у Париз, каже председник Србије Александар Вучић. Како је рекао, у Паризу ће се у новембру састати представници земаља, победница… »
Шта значи разграничење? Откуд Тачи у Паризу?

Шта значи разграничење? Откуд Тачи у Паризу?

Мондо 16.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је и даље спреман да разговара са представницима косовских Албанаца о решавању косовског проблема али да му се чини је шанса за позитиван исход мања него раније. На… »
Вучић о разграничењу: Желео сам да се утврди где су границе

Вучић о разграничењу: Желео сам да се утврди где су границе

Н1 Инфо 16.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је и даље спреман да разговара са представницима косовских Албанаца о решавању косовског проблема, али да му се чини је шанса за позитиван исход мања него раније. На питање… »
Где су границе Србије и Албаније? Вучић: То нико не зна

Где су границе Србије и Албаније? Вучић: То нико не зна

Вести онлине 16.10.2018
Упитан шта значи термин разграничење Србије и Косова, председник Србије изјавио да се ради о тачном утврђивању граница између Србије и косова. - Да ли су те границе тамо где ми кажемо или Албанци, тамо где кажу Руси или тамо… »

Вести дана »