Povezane vesti
Vučić: Razgraničenje znači da imamo granice između Srba i Albanaca
Danas 16.10.2018
Razgraničenje znači da imamo granice između Srba i Albanaca, koje danas ne znamo gde su – tamo gde kažemo mi ili Albanci, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je smatrao da to treba da se utvrdi kako bi bilo mira i stabilnosti sa… »
Vučić: Niko ne zna gde su granice, a to je potrebno da bismo imali mir
Blic 16.10.2018
Spreman sam uvek i svuda da razgovaram sa svima, mada mi je malo čudan taj dolazak (Hašima) Tačija u Pariz, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je rekao, u Parizu će se u novembru sastati predstavnici zemalja, pobednica u Prvom svetskom ratu… »
Šta znači razgraničenje? Otkud Tači u Parizu?
Mondo 16.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je i dalje spreman da razgovara sa predstavnicima kosovskih Albanaca o rešavanju kosovskog problema ali da mu se čini je šansa za pozitivan ishod manja nego ranije. Na pitanje novinara šta je… »
Vučić o razgraničenju: Želeo sam da se utvrdi gde su granice
N1 Info 16.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je i dalje spreman da razgovara sa predstavnicima kosovskih Albanaca o rešavanju kosovskog problema, ali da mu se čini je šansa za pozitivan ishod manja nego ranije. Na pitanje novinare šta je konkretno… »
Gde su granice Srbije i Albanije? Vučić: To niko ne zna
Vesti online 16.10.2018
Upitan šta znači termin razgraničenje Srbije i Kosova, predsednik Srbije izjavio da se radi o tačnom utvrđivanju granica između Srbije i kosova. - Da li su te granice tamo gde mi kažemo ili Albanci, tamo gde kažu Rusi ili tamo gde kažu Amerikanci, gde… »
Vesti dana »

Opasno vreme u ovim delovima Srbije Olujna košava samo šiba, udari vetra i preko 100 na sat!
Alo pre 35 minutajoš 20 povezanih

Marković: Prvih meseci neće biti nestašica goriva, ali dugoročno slede veliki problemi za NIS
N1 Info pre 5 minutajoš 18 povezanih

NIS se prvi put oglasio o američkim sankcijama koje stupaju na snagu 1. oktobra
Nova pre 30 minutajoš 15 povezanih

Bivšem direktoru FBI Džejmsu Komiju preti do pet godina zatvora
Sputnik pre 20 minutajoš 17 povezanih

Macut: Zakon o legalizaciji danas na dnevnom redu Vlade, usvajanje na jesenjem zasedanju skupštine
Euronews pre 45 minutajoš 13 povezanih