Povezane vesti

"Beži da ti ne bih je*ao mamu!" Nikad gora svađa Mikija i Nadežde, posle stravičnih uvreda ona se zarekla da nikad neće…

"Beži da ti ne bih je*ao mamu!" Nikad gora svađa Mikija i Nadežde, posle stravičnih uvreda ona se zarekla da nikad neće…

Telegraf 16.10.2018
- Na žalost gledaocima neće biti zanimljivo, priče neće biti, seksa neće biti - rekla je Nadežda misleći na vreme koje sa Mikijem bude provela u sobi za izolaciju. Prošle noći Bane Čolak je kao ovonedeljni vođa birao potrčka, za prvog potrčka… »
Vladimir pokazao majku! Ovako izgleda buduća svekrva Stanije Dobrojević (foto)

Vladimir pokazao majku! Ovako izgleda buduća svekrva Stanije Dobrojević (foto)

Telegraf 16.10.2018
Tomović je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa osobom koja mu je najbitnija u životu, a onda je dodao i komentar. Stanija Dobrojević trenutno se nalazi na jednoj klinici u Americi gde je podvrgnuta hiruškoj intervenciji, a njen dečko… »
Panika u Zadruzi! Banetu pozlilo usred programa, držao se za srce, posumnjao da je imao infarkt! (VIDEO)

Panika u Zadruzi! Banetu pozlilo usred programa, držao se za srce, posumnjao da je imao infarkt! (VIDEO)

Telegraf 16.10.2018
- Ma nije mu dobro, znaš kako mu srce lupa - vikala je Zerina preplašena zbog cele situacije. Bane Čolak je izabran za ovonedeljnog vođu, a na sastanku koji je bio održan u Zadruzi izbio je opšti haos. Nakon žestoke svađe Baneta i njegove devoje… »
Program prekinut! Luna gurnula Adama, Miki besneo i urlao: Nemoj da vas bacam u vodu kao moji drugovi vaše roditelje '90-ih…

Program prekinut! Luna gurnula Adama, Miki besneo i urlao: Nemoj da vas bacam u vodu kao moji drugovi vaše roditelje '90-ih…

Telegraf 16.10.2018
- Prestani da se svađaš umesto mene, jer ti ne umeš to da radiš! Ne možeš da mafijaš ovde! - vikala je Luna na brata. Luna Đogani doživela je nervni slom nakon svađe sa Mikijem Đuričićem u koju se potom umešao Adam Đogani, a onda je nastao… »
"Budalo, lažeš!" Gagi Đogani se oglasio nakon Mikijeve izjave da su ga njegovi drugovi '90-ih bacali u vodu (VIDEO)

"Budalo, lažeš!" Gagi Đogani se oglasio nakon Mikijeve izjave da su ga njegovi drugovi '90-ih bacali u vodu (VIDEO)

Telegraf 16.10.2018
Lunin otac pobesneo je nakon svađe koju je njegova ćerka imala sa Đuričićem. U Zadruzi je tokom dana prekinut program zbog skandalozne svađe koja je izbila između Lune Đogani i Mikija Đuričića, a u koju se onda umešao i Adam Đogani! Miki je u… »
Lunin novi nervni slom: Urlala na brata, suza suzu stiže! Blogerka odlepila, ni lekovi ne pomažu! (video)

Lunin novi nervni slom: Urlala na brata, suza suzu stiže! Blogerka odlepila, ni lekovi ne pomažu! (video)

Kurir 16.10.2018
Luna Đogani ponovo je popustila sa živcima. Nju je svađa sa Mikijem Đuričićem toliko iznervirala, da je deblji kraj izvukao njen brat Adam koji je pokušao da je brani. "Nemoj da me braniš više! Ko si ti! Nemoj da mi mafijaš ovde. To su debili… »
Samo ga je spičilo srce: Bane Čolak se uhvatio za grudi i srušio se! Panika u zadruzi (video)

Samo ga je spičilo srce: Bane Čolak se uhvatio za grudi i srušio se! Panika u zadruzi (video)

Kurir 16.10.2018
Bane Čolak je novi vođa zadrugara zbog čega se dosta opteretio, pa je i narušio zdravlje. Posle njegove i Zerinine svađe sa Marijom i Miljanom Kulić, Čolaku je pozlilo. On je iznanada osetio bol u grudima i srce mu je ubrzalo. Bio je ubeđen da je… »

Vesti dana »