Повезане вести

Синдикални преседан Наменске: Протест због ТВ емисије

Синдикални преседан Наменске: Протест због ТВ емисије

РТВ 16.10.2018
ЛУЧАНИ - Чланови синдикалне организације предузећа "Милан Благојевић - Наменска" а.д. окупили су се данас испред управне зграде да би протестовали због, како су навели, ставова изнетих у емисији Татјане Војтеховске, али не и… »
Протест радника фабрике „Милан Благојевић” због емисија Татјане Војтеховски

Протест радника фабрике „Милан Благојевић” због емисија Татјане Војтеховски

Политика 16.10.2018
Лучани - Запослени у војној фабрици „Милан Благојевић - Наменска” у Лучанима обуставили су данас рад од 14 до 15 часова због емисије телевизије Прва „Живот прича” чији је аутор Татјана Војтеховски од које захтевају да пре… »
УНС: Организовање протеста притисак на ТВ Прва

УНС: Организовање протеста притисак на ТВ Прва

Данас 16.10.2018
Удружење новинара Србије саопштило је да сматра организовање штрајка запослених у фабрици “Милан Благојевић – Наменска” а.д. Лучани против Татјане Војтеховски са ТВ Прва непримереним притиском на уређивачку политику и… »
Како се смрт 18 радника у фабрици претворила у хајку против новинара

Како се смрт 18 радника у фабрици претворила у хајку против новинара

Ноизз 16.10.2018
Како смо тачно дошли до тога да синдикална организација једне фабрике у знак протеста обуставља рад на сат времена због емисије у којој се говорило о катастрофалним условима у којима раде радници те исте фабрике, а у којој је од… »
Тања Војтеховски: Да ја седнем са људима који позивају на моје хапшење, мени није проблем, али тако се не решавају ствари

Тања Војтеховски: Да ја седнем са људима који позивају на моје хапшење, мени није проблем, али тако се не решавају ствари

Прва 16.10.2018
Синдикат једне државне фирме тражи хапшење новинарке Татјане Војтеховски. У "Јутру са Јованом и Срђаном", гостовала је аутока емисије "Живот прича" и државни секретар у Министарству културе и информисања Александар Гајовић… »

Вести дана »