Povezane vesti
Mladi pejzažni fotograf godine deli savete o fotografiji
Radio 021 16.10.2018
Nagrađivani fotograf tinejdžer deli savete o tome kako napraviti savršenu fotografija. Josef FitzGerald-Patrick Džozef Ficdžerald-Patrik je i dalje u neverici nakon što je proglašen za najboljeg mladog pejzažnog fotografa 2018. godine. Pobedničko delo… »
Mladi pejzažni fotograf godine: Tinejdžer „šokiran" nagradom
BBC News 16.10.2018
Nagrađivani fotograf tinejdžer deli savete o tome kako napraviti savršenu fotografija. „Došao sam sa fakulteta i majka mi je rekla, 'imam neke uzbudljive vesti'. Samo sam stajao i ćutao, bio sam šokiran." Džozef Ficdžerald-Patrik je i dalje u neverici… »
Mladi pejzažni fotograf godine: Tinejdžer „šokiran" nagradom
Južne vesti 16.10.2018
Josef FitzGerald-Patrick „Došao sam sa fakulteta i majka mi je rekla, 'imam neke uzbudljive vesti'. Samo sam stajao i ćutao, bio sam šokiran." Džozef Ficdžerald-Patrik je i dalje u neverici nakon što je proglašen za najboljeg mladog pejzažnog fotografa… »
Vesti dana »
Kos pozvala Skupštinu Srbije da što pre uskladi novousvojene pravosudne zakone sa EU standardima
Beta pre 50 minutajoš 11 povezanih
Lukoil prodaje poslovanje američkoj investicionoj grupi, čeka se 'mig' Vašingtona
NIN pre 4 minutajoš 23 povezane
Zašto je Đoković igrao loše protiv Muzetija? "On je sav izlepljen, izgledalo je užasno"
Mondo pre 24 minutajoš 32 povezane
Vlada usvojila izmene Uredbe o podsticajima u poljoprivredi - najveći deo ide stočarima, mlekarima i ratarima
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih