Повезане вести

Заев: Спреман сам на разговор са опозицијом како би изградили национални консензус!

Заев: Спреман сам на разговор са опозицијом како би изградили национални консензус!

Курир 16.10.2018
СКОПЉЕ - Премијер Македоније Зоран Заев изјавио је данас да је спреман да седне са свима, укључујући и лидера опозиције Христијана Мицкоског, да би се постигао национални консензус око уставних промена. "Апелујем, ово је дебата… »
Заев: За национални консензус разговараћу са свима

Заев: За национални консензус разговараћу са свима

Н1 Инфо 16.10.2018
Премијер Макдоније Зоран Заев изјавио је данас да је спреман да седне са свима, укључујући и лидера опозиције Христијана Мицкоског, да би се постигао национални консензус око уставних промена. "Апелујем, ово је дебата само за… »
Заев: Спреман сам на разговор са опозицијом како би изградили национални консензус

Заев: Спреман сам на разговор са опозицијом како би изградили национални консензус

Нови магазин 16.10.2018
Премијер Макдоније Зоран Заев изјавио је данас да је спреман да седне са свима, укључујући и лидера опозиције Христијана Мицкоског, да би се постигао национални консензус око уставних промена. "Апелујем, ово је дебата само за… »

Вести дана »