Povezane vesti
Zaev: Spreman sam na razgovor sa opozicijom kako bi izgradili nacionalni konsenzus!
Kurir 16.10.2018
SKOPLJE - Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas da je spreman da sedne sa svima, uključujući i lidera opozicije Hristijana Mickoskog, da bi se postigao nacionalni konsenzus oko ustavnih promena. "Apelujem, ovo je debata samo za potrebe ustavnih… »
Zaev: Za nacionalni konsenzus razgovaraću sa svima
N1 Info 16.10.2018
Premijer Makdonije Zoran Zaev izjavio je danas da je spreman da sedne sa svima, uključujući i lidera opozicije Hristijana Mickoskog, da bi se postigao nacionalni konsenzus oko ustavnih promena. "Apelujem, ovo je debata samo za potrebe ustavnih izmena. To… »
Zaev: Spreman sam na razgovor sa opozicijom kako bi izgradili nacionalni konsenzus
Novi magazin 16.10.2018
Premijer Makdonije Zoran Zaev izjavio je danas da je spreman da sedne sa svima, uključujući i lidera opozicije Hristijana Mickoskog, da bi se postigao nacionalni konsenzus oko ustavnih promena. "Apelujem, ovo je debata samo za potrebe ustavnih izmena. To… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 24 povezane

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 3 satajoš 31 povezana