Povezane vesti
Dodik: Neću podele unutar BiH
Mondo 16.10.2018
Novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da će njegova platforma za delovanje biti Ustav BiH i Dejtonski sporazum. Foto: MONDO/Stefan Stojanović Dodik je gostujući u emisiji Upitnik na RTS-u rekao da u budućnosti želi da… »
Dodik: Ne idem u Sarajevo da pravim dodatne podele u BiH
N1 Info 16.10.2018
Novoizabrani srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da on ne ide u Srajevo da bi pravio dodatne podele u BiH, ali i da ne može da dozvoli da se degradira RS. "Republika Srpska je meni pre svega, ja ću pokušati da… »
Dodik: Ne želim dodatne podele u BiH
Novi magazin 16.10.2018
Novoizabrani srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je večeras da on ne ide u Srajevo da bi pravio dodatne podele u BiH, ali i da ne može da dozvoli da se degradira RS. "Republika Srpska je meni pre svega, ja ću pokušati… »
Dodik: Ne želim dodatne podele u BiH, moja platforma je mir
Kurir 16.10.2018
Novoizabrani srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik, izjavio je večeras da on ne ide u Sarajevo da bi pravio dodatne podele u BiH, ali i da ne može da dozvoli da se degradira RS. "Ja ću pokušati da pravim neku moguću Bosnu, za… »
Dodik za RTS: Ne želim dodatne podele unutar BiH
RTS 16.10.2018
Novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže za RTS da će njegova platforma za delovanje biti Ustav BiH i Dejtonski sporazum. Milorad Dodik je gostujući u emisiji Upitnik rekao da u budućnosti želi da Srbija i Bosna i Hercegovina… »
Vesti dana »
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu"
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Vučić: Srbija treba da učini više u privlačenju italijanskih investicija
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmena Krivičnog zakonika
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 14 povezanih
Savo još uvek nije bivši, sledi ključni sastanak sa rukovodstvom!
Sportske.net pre 36 minutajoš 16 povezanih