Povezane vesti
Pola Klise sutra bez vode od 8 do 16 sati
RTV 17.10.2018
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će sutra od 8 do 16 sati biti leva strana naselja Klisa gledano iz pravca centra, oivičena ulicama Sentandrejski put, Primorska, Velebitska, Milana Džanića, kao i deo Sentandrejskog puta (od… »
Zbog havarije pojedine ulice u Kamenici bez vode
Dnevnik 17.10.2018
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Ružin venac, Slavujeva i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javljaju iz JKP Vodovod i… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.10.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 17. oktobra, do 14 sati biti ulice Ružin venac, Slavujeva i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 42 minutajoš 29 povezanih

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 57 minutajoš 19 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih

Nemate pojma šta ste oslobodili širom ove zemlje i ovog sveta Udovica Čarlija Kirka se prvi put oglasila video-porukom
Alo pre 1 satjoš 10 povezanih