Повезане вести

Ивона Пантелић: Открила сам рак на време

Ивона Пантелић: Открила сам рак на време

РТС 17.10.2018
Водитељка РТС-а Ивона Пантелић открила је да је уз помоћ кампање „Рак је излечив“ и мобилног мамографа сазнала да болује од карцинома дојке. Рак је излечив ако се открије на време и захвална сам што су моје колегинице биле… »
Више од 1.500 жена прошло мамограф, код 11 откривен рак дојке на време! Лончар: Утичите на све око вас да оду на преглед…

Више од 1.500 жена прошло мамограф, код 11 откривен рак дојке на време! Лончар: Утичите на све око вас да оду на преглед…

Курир 17.10.2018
У оквиру кампање "Рак је излечив" прегледано је 1.520 жена на мобилном мамографу, код 11 откривен рак дојке на време и да су оне на путу да се излече, изјавио је министар здравља Златибор Лончар. Он је позвао не само жене, већ… »
Сваки дан је гледате на РТС-у, а САД је открила да болује од тешке болести: Данас нисам водитељка Дневника... (видео)

Сваки дан је гледате на РТС-у, а САД је открила да болује од тешке болести: Данас нисам водитељка Дневника... (видео)

Курир 17.10.2018
Водитељка Јавног сервиса Ивона Пантелић открила је у марту ове године да болује од канцера дојке, након чега је оперисана на Институту за онкологију. Она је јавно саопштила да је уз помоћ мобилног мамографа сазнала да болује од… »
Наставак акције бесплатних превентивних прегледа

Наставак акције бесплатних превентивних прегледа

Данас 17.10.2018
Радио-телевизија Србије ће у оквиру наставка кампање „Рак је излечив“ поново поставити мобилни мамограф испред зграде РТС од 22. октобра до 22. новембра, изјавио је данас министар здравља Златибор Лончар. Он је на конференцији… »

Вести дана »