Повезане вести

Никола Стојиљковић: Драго ми је што сам се вратио на овакав начин

Никола Стојиљковић: Драго ми је што сам се вратио на овакав начин

Хот спорт 17.10.2018
Црвена звезда је данас у Врању обезбедила пласман у осмину финала Купа Србије. Победом од 2:0 су црвено-бели елиминисали Врањанце, а један од стрелаца био је Никола Стојиљковић. – Надам се да ће бити још много тако добрих… »
Владан Милојевић: Врањанцима десетка за гостопримство, позивам их да подрже и помогну Динамо

Владан Милојевић: Врањанцима десетка за гостопримство, позивам их да подрже и помогну Динамо

Хот спорт 17.10.2018
Црвена звезда се данас изборила за пролазак у осмину финала Купа Србије. Изабраници Владана Милојевића су са 2:0 поразили домаћи Динамо из Врања. – Задовољан сам игром у Врању, били смо доминантни и дошли до победе заслужено… »
Милојевић: Одавно нисам овако уживао

Милојевић: Одавно нисам овако уживао

Моззарт спорт 17.10.2018
Стрелац Стојиљковић: Ово ми је прва утакмица после повреде и много ми је драго што сам се вратио на овакав начин... Тренер Црвене звезде Владан Милојевић није имао замерки после победе у Врању и пласмана у осмину финала Купа… »
Милојевић после победе над динамом: Задовољан сам односом према игри

Милојевић после победе над динамом: Задовољан сам односом према игри

Хот спорт 17.10.2018
Фудбалери Црвене звезде направили су први корак ка завршници Купа Србије победивши Динамо из Врања, а тренер београдског тима Владан Милојевић је после утакмице са Врањанцима рекао да је задовољан односом који је његова екипа… »
Милојевић: Врањанци дали пример свима како домаћин треба да се понаша

Милојевић: Врањанци дали пример свима како домаћин треба да се понаша

Спортски журнал 17.10.2018
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, похвалио је играче оба тима, а посебно публику на терену ПК „Јумко” у Врању. – Шансу су добили и играчи који су имали мању минутажу у претходном периоду, задовољан сам њиховим односом… »

Вести дана »