Povezane vesti
Nikola Stojiljković: Drago mi je što sam se vratio na ovakav način
Hot sport 17.10.2018
Crvena zvezda je danas u Vranju obezbedila plasman u osminu finala Kupa Srbije. Pobedom od 2:0 su crveno-beli eliminisali Vranjance, a jedan od strelaca bio je Nikola Stojiljković. – Nadam se da će biti još mnogo tako dobrih centaršuteva. Hajdin me je… »
Vladan Milojević: Vranjancima desetka za gostoprimstvo, pozivam ih da podrže i pomognu Dinamo
Hot sport 17.10.2018
Crvena zvezda se danas izborila za prolazak u osminu finala Kupa Srbije. Izabranici Vladana Milojevića su sa 2:0 porazili domaći Dinamo iz Vranja. – Zadovoljan sam igrom u Vranju, bili smo dominantni i došli do pobede zasluženo. Rezultat je prava slika… »
Milojević: Odavno nisam ovako uživao
Mozzart sport 17.10.2018
Strelac Stojiljković: Ovo mi je prva utakmica posle povrede i mnogo mi je drago što sam se vratio na ovakav način... Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije imao zamerki posle pobede u Vranju i plasmana u osminu finala Kupa Srbije. On je pohvalio… »
Milojević posle pobede nad dinamom: Zadovoljan sam odnosom prema igri
Hot sport 17.10.2018
Fudbaleri Crvene zvezde napravili su prvi korak ka završnici Kupa Srbije pobedivši Dinamo iz Vranja, a trener beogradskog tima Vladan Milojević je posle utakmice sa Vranjancima rekao da je zadovoljan odnosom koji je njegova ekipa pokazala danas… »
Milojević: Vranjanci dali primer svima kako domaćin treba da se ponaša
Sportski žurnal 17.10.2018
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, pohvalio je igrače oba tima, a posebno publiku na terenu PK „Jumko” u Vranju. – Šansu su dobili i igrači koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu, zadovoljan sam njihovim odnosom. Moram da napomenem da je… »
Vesti dana »
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 34 minutajoš 30 povezanih
Od Kruševca do Minhena! Srbin postaje prvi čovek BMW-a! Milan Nedeljković generalni direktor nemačkog giganta
Alo pre 43 minutajoš 32 povezane
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 53 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih