Crno-beli ulepšali dan deci sa Instituta za onkologiju

Crno-beli ulepšali dan deci sa Instituta za onkologiju

B92 sreda, 17. oktobar 2018.
B92: Crno-beli ulepšali dan deci sa Instituta za onkologiju
Fudbaleri Partizana Saša Ilić, Bojan Ostojić i Saša Zdjelar posetili su dečije odeljenje Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije
Crno-beli su više od jednog i po sata proveli družeći se sa najmlađim pacijentima ovog odeljenja. Mališani su na dar dobili i poklone iz crno-belog butika, koji su sadržali sveske, olovke, šolje, monopol i pernice sa grbom... »

Partizanovci: Uvek ćemo biti tu za vas!

Mondo sreda, 17. oktobar 2018.
Fudbaleri Partizana posetili Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović Prvotimci Partizana Saša Ilić, Bojan Ostojić i Saša Zdjelar posetili su dečije odeljenje Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, gde su više od jednog i po sata proveli družeći se sa... »

Partizanovci u poseti dečijem odeljenju onkologije

Mozzart sport sreda, 17. oktobar 2018.
Zdjelar, Saša Ilić i Ostojić u humanoj misiji
Prvotimci Partizana Saša Ilić, Bojan Ostojić i Saša Zdjelar posetili su dečije odeljenje Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, gde su proveli nekoliko časova družeći se sa najmlađim pacijentima ovog odeljenja. Mališani su na dar dobili i poklone iz crno-belog... »

Prvotimci Partizana u plemenitoj misiji

Sportske.net sreda, 17. oktobar 2018.
Prvotimci fudbalskog kluba Partizan posetili su u sredu dečije odeljenje Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.
Trojica fudbalera beogradskog Partizana boravila su danas u poseti najmlađim pacijentima na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Saša Ilić, Saša Zdjelar i Bojan Ostojić družili su se sa mališanima i obradovali ih... »
©2019 Netmark d.o.o.