Povezane vesti
Tako nešto bih uradila jedino kad bi me pamet napustila! Dragana Katić ima 53 godine i izgleda prelepo, a evo šta kaže o…
Telegraf 17.10.2018
- Važno mi je da posle bilo koje intervencije ostanem ja - kaže voditeljka. Dragana Katić važi za jednu od naših najlepših voditeljki, pa i u 53. godini izgleda besprekorno lepo i negovano, a za njen izgled kako sama kaže nije zaslužna estetska… »
Prizor je bio jeziv, neverovatno kako je čovek uspeo da preživi! Otac dečka Marijane Mićić se oglasio nakon eksplozije…
Telegraf 17.10.2018
- Kada sam čuo šta se desilo, otišao sam odmah na lice mesta - kaže Marjanović. Voditeljka "Pink" televizije Marijana Mićić juče je doživela neviđeni stres kada je eksplodirao automobil u kojem je bio njen otac Nebojša. Prva fotografija Marijane Mićić sa… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Požari u Crnoj Gori: Primorje u plamenu, a vatrogasci su kao živi štit
Nova pre 7 minutajoš 28 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Raketni napad na ukrajinsku bazu: Jedna osoba poginula, 11 ranjenih
Euronews pre 12 minutajoš 17 povezanih

Sukob u Novom Pazaru: Policija intervenisala na blokadi ispred suda, lakše povređena dva studenta (VIDEO)
N1 Info pre 12 minutajoš 11 povezanih