Повезане вести

Теретана је крива - Боби објаснио како је изазвао прекид

Теретана је крива - Боби објаснио како је изазвао прекид

Спортске.нет 18.10.2018
Центар кошаркашке репрезентације Србије и ЛА Клиперса Бобан Марјановић насмејао је новинаре након меча са Денвером. Српски интернационалац имао је сјајну ролу у поразу од Денвер Нагетса (107:98), а најзанимљивији детаљ на мечу… »
Шта каже Боби после кривљења обруча: Превише времена провео сам у теретани (видео)

Шта каже Боби после кривљења обруча: Превише времена провео сам у теретани (видео)

Хот спорт 18.10.2018
Бобан Марјановић ноћас је у мечу НБА лиге доспео у пажњу јавности због снажног закуцавања којим је развалио обруч. Меч је прекинут због лома обруча, па је морао да буде замењен. Иако су на крају Лос Анђелес Клиперси поражени… »
Кокошков о дончићу: Емотиван сам кад је он у питању

Кокошков о дончићу: Емотиван сам кад је он у питању

Хот спорт 18.10.2018
Лука Дончић и Игор Кокошков заједно су са репрезентацијом Словеније дошли до крова Европе прошле године на Евробаскету. Годину дана касније, овај двојац доживео је деби у најјачој кошаркашкој лиги света. Кокошков је као први… »
Кокошков победио ученика на старту НБА лиге: "Када је Лука у питању емоције ме увек савладају"

Кокошков победио ученика на старту НБА лиге: "Када је Лука у питању емоције ме увек савладају"

Спортске.нет 18.10.2018
Србин је успешно стартовао своју НБА каријеру, а није пропустио прилику ни да прокоментарише нову звезду Далас Маверикса. Финикс Санси су на старту НБА лиге савладали Далас Мавериксе. Тако су се у окршају нашла два играча које… »
Дончић се није прославио, Ејтон му показао зашто је први пик, моћни трилинг растурио Хјустон

Дончић се није прославио, Ејтон му показао зашто је први пик, моћни трилинг растурио Хјустон

Моззарт спорт 18.10.2018
Кокошков уписао прву победу. Лука Дончич је у НБА лиги дебитовао са 10 поена уз приличан број промашаја и остао у сенци изгбуљеног дуела од директног ривала Деандреа Ејтона. Први пик са драфта је потпуно засенио Словенца који је… »
Сјајно вече Срба у НБА: Јокић бољи од Марјановића, Кокошков дебитовао победом

Сјајно вече Срба у НБА: Јокић бољи од Марјановића, Кокошков дебитовао победом

Вечерње новости 18.10.2018
Одлично вече Срба заокружио је Немања Бјелица и на дебију за Сакраменто, у поразу од Јуте 123:117, остварио је 18 поена и осам ухваћених лопти. Кошаркаши Денвера, предвођени Николом Јокићем, победили су на старту НБА лиге у… »
Прва НБА победа Кокошкова! Дончић се испромашивао

Прва НБА победа Кокошкова! Дончић се испромашивао

Н1 Инфо 18.10.2018
Прву победу у најјачој лиги света уписао је и спрски тренер Игор Кокошков на клупи Финикса. Санси су у Аризони одиграли у већем делу меча потпуно контролисали дешавања на терену против Даласа и на крају су славили са 121:100… »

Вести дана »