Povezane vesti
Luki nikad neću oprostiti, živim onako kako mi je dato! Nataša Bekvalac o životu posle nasilja, a evo šta je poručila dečku…
Kurir 18.10.2018
Nataša Bekvalac šest meseci pošto je policiji prijavila bivšeg supruga Luku Lazukića za porodično nasilje priča o tome kako danas kroz život korača hrabro i ne osvrće se na ružne stvari. Sudski proces u kojem se Lazukiću sudi za ovo krivično delo nasilje… »
"Luki neću oprostiti": Nataša Bekvalac o životu nakon teškog perioda i neprijatnosti koju je nedavno doživela (video)
Blic 18.10.2018
- Bez obzira na sve, godina iza mene je bila lepa jer sam postala Katjina mama - kaže pevačica koja je preživela nasilje. Pop zvezda Nataša Bekvalac šest meseci nakon što je policiji prijavila bivšeg supruga Luku Lazukića za porodično nasilje za “Scenu”… »
Vesti dana »
Peskov: Za sada nema govora o sastanku Putina i Trampa do kraja godine
NIN pre 54 minutajoš 24 povezane
Prvog dana legalizacije više od 19.000 prijava: Šalteri puni, interesovanje ogromno
Euronews pre 9 minutajoš 18 povezanih
Crno jutro u Nikšiću: Dve osobe ubijene nožem u stanu u centru grada, za ubicom se traga
RINA pre 44 minutajoš 17 povezanih
Stabilno vreme uz čestu maglu širom Srbije: detaljna prognoza za 9. decembar
Glas juga pre 4 minutajoš 15 povezanih
VIDEO NBA ima novog bisera: Tripl-dabl u stilu Jokića za istoriju, ovo se retko viđa
Nova pre 9 minutajoš 16 povezanih