Повезане вести
Славица Ђукић Дејановић открила да ли ће бити противкандидат Дачићу
Телеграф 18.10.2018
Она је оценила и да "стимулативно" треба схватити Дачићеву изјаву да онај ко жели да понуди другачију политику треба да се такмичи за место лидера странке. Потпредседница Социјалистичке партије Србије (СПС) Славица Ђукић… »
Дејановић: Не знам има ли противкандидата, ја нисам
РТВ 18.10.2018
БЕОГРАД - Потпредседница Социјалистичке партије Србије (СПС) Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас да неће бити противкандидат на изборима за ново руководство те партије, да не зна да ли ће неко то бити и да је уверена да ће… »
Ђукић Дејановић: Нећу „на црту” Дачићу
Политика 18.10.2018
Потпредседница Социјалистичке партије Србије (СПС) Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас да она неће бити противкандидат Ивици Дачићу за лидера странке на предстојећем страначком конгресу 22. децембра. „Да мислим да могу да… »
Ђукић Дејановић: Дачић је квалитетнији политичар од мене
Н1 Инфо 18.10.2018
Потпредседница Социјалистичке партије Србије Славица Ђукић Дејановић изјавила је да она неће бити противкандидат Ивици Дачићу за лидера странке на предстојећем страначком конгресу 22. децембра. "Да мислим да могу да понудим бољи… »
Славица буши Дачића: Армија жена окупирала СПС, а имају јасне захтеве за председника странке!
Курир 18.10.2018
Председница Форума жена и потпредседница социјалиста најављује да ће од децембарског конгреса најмање 30 одсто жена бити заступљено у органима странке. Ивица Дачић можда неће имати противкандидата у освајању новог… »
Вести дана »

Руски дронови кршили ваздушни простор земаља чланица НАТО: Реаговало Министарство спољних послова Велике Британије
Еуроневс пре 1 сатјош 25 повезаних

(ВИДЕО)"Трактор стиже, хуљо моја": Пољопривредници из целе Војводине окупили се на протесту у Новом Саду
Н1 Инфо пре 2 минутајош 37 повезаних

Прогноза за Војводину: До краја месеца суво и топло, лепо и до средине октобра
РТВ пре 2 сатајош 28 повезаних

Шта је ЦН гас, за који студенти тврде да је полиција користила против грађана у Новом Саду?
Данас пре 14 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Ако наставници блокирају почетак школске године, неће добити плату
Југмедиа пре 2 сатајош 18 повезаних