Povezane vesti
Povratak plemenite veštine: Srpski boks uzvraća udarac
Južne vesti 18.10.2018
Getty Images Za boks se često kaže da je plemenita veština, ali je on od raspada SFRJ u Srbiji bio na veoma niskim granama „Dobar dan treneru, ovo je moj drug. Hteo bi da trenira sa nama", kaže mladić, pokazujući na crnokosog momka pored sebe. Trener je… »
Povratak plemenite veštine: Srpski boks uzvraća udarac Osvajači 11 olimpijskih medalja za Jugoslaviju
Radio 021 18.10.2018
Jedan od najpopularnijih sportova Jugoslavije nakon godina propadanja uhvatio je zalet i napravio prve korake ka staroj slavi. Getty Images Za boks se često kaže da je plemenita veština, ali je on od raspada SFRJ u Srbiji bio na veoma niskim granama… »
Povratak plemenite veštine: Srpski boks uzvraća udarac
BBC News 18.10.2018
Jedan od najpopularnijih sportova Jugoslavije nakon godina propadanja uhvatio je zalet i napravio prve korake ka staroj slavi. „Dobar dan treneru, ovo je moj drug. Hteo bi da trenira sa nama", kaže mladić, pokazujući na crnokosog momka pored sebe. Trener… »
Vesti dana »
Putinu prekipelo, ozbiljno zapretio Ukrajini! "Napustite Donbas ili ćemo ga uzeti sami - milom ili silom"
Alo pre 4 minutajoš 30 povezanih
NBS: Raspolažemo svim potrebnim instrumentima za stabilnost domaćeg finansijskog sistema
Ekapija pre 1 satjoš 30 povezanih
BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika, medju njima i jedan iz Čačka
Ozon press pre 5 satijoš 8 povezanih
Advokat Kočić: Radivoja Jovovića neovlašćeno prisluškuju, odluka o produženju i pooštravanju njegovog pritvora je politička
Moj Novi Sad pre 14 minuta
Vučić obišao radove na Ekspu: Verujem da ćemo završiti do septembra 2026.
NIN pre 39 minutajoš 22 povezane