Povezane vesti
Luna zgrabila Marka za lice, prišla njegovim usnama, a zbog onoga što mu je rekla nije skidao osmeh sa lica! (foto) (video)
Telegraf 18.10.2018
- Vdi kako je sladak... - rekla je Luna za Marka smejući se. Rijaliti učesnica Luna Đogani odlučila je da zaboravi bivšeg dečka Slobodana Radanovića, pa ga poslednjih dana ređe spominje, smeje se i koketira sa drugim momcima u Zadruzi. Dok su Branislav… »
"Kada sam videla na šta ličim, htela sam da padnem u nesvest" Đoganijeva brutalno iskrena o svom izgledu u Zadruzi 1! (foto)…
Telegraf 18.10.2018
- On mi je pričao da sam tako bez šminke najlepša - rekla je luna. Rijaliti učesnici Jelena Krunić, Luna Đogani, Branislav Radonić Brendon i David Dragojević razgovarali su o fizičkom izgledu, šminkanju i sređivanju, pa je Đoganijeva iskreno progovorila… »
Pojede je blam! Kad je Luna videla na šta liči... Htela je da crkne: Blogerka okrenula novi list, a za sve je kriv radanović…
Kurir 18.10.2018
Jelena Krunić, Luna Đogani, David Dragojević i Branislav Radonić Brendon sedeli su pored jezera i razgovarali, između ostalog, o šminkanju i sređivanju. "Napolju mi se nikad nije desilo da mi noge budu dlakave, a ovde su stalno zarasle. Nemam ni za koga… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštini Srbije nastavili raspravu o izglasavanju nepoverenja Vladi
Beta pre 21 minutajoš 26 povezanih
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 26 povezanih
Japan pogodio zemljotres jačine 7,1 stepen, izdato upozorenje na cunami
RTV pre 41 minutajoš 22 povezane
Ukrajina napala Moskvu, pogođen autobus u Šebekinu; Rusija gađa luke i brodove; Zelenski danas kod Trampa
RTS pre 31 minutajoš 18 povezanih
(Video) Požar u metrou u Barseloni: Povređeno najmanje 137 ljudi, evakuisane dve stanice
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih