Povezane vesti
Luna zgrabila Marka za lice, prišla njegovim usnama, a zbog onoga što mu je rekla nije skidao osmeh sa lica! (foto) (video)
Telegraf 18.10.2018
- Vdi kako je sladak... - rekla je Luna za Marka smejući se. Rijaliti učesnica Luna Đogani odlučila je da zaboravi bivšeg dečka Slobodana Radanovića, pa ga poslednjih dana ređe spominje, smeje se i koketira sa drugim momcima u Zadruzi. Dok su Branislav… »
"Kada sam videla na šta ličim, htela sam da padnem u nesvest" Đoganijeva brutalno iskrena o svom izgledu u Zadruzi 1! (foto)…
Telegraf 18.10.2018
- On mi je pričao da sam tako bez šminke najlepša - rekla je luna. Rijaliti učesnici Jelena Krunić, Luna Đogani, Branislav Radonić Brendon i David Dragojević razgovarali su o fizičkom izgledu, šminkanju i sređivanju, pa je Đoganijeva iskreno progovorila… »
Pojede je blam! Kad je Luna videla na šta liči... Htela je da crkne: Blogerka okrenula novi list, a za sve je kriv radanović…
Kurir 18.10.2018
Jelena Krunić, Luna Đogani, David Dragojević i Branislav Radonić Brendon sedeli su pored jezera i razgovarali, između ostalog, o šminkanju i sređivanju. "Napolju mi se nikad nije desilo da mi noge budu dlakave, a ovde su stalno zarasle. Nemam ni za koga… »
Vesti dana »
Deo kompleksa EULEX-a zapaljen na protestu zbog osude bivših lidera Oslobodilačke vojske Kosova
Slobodna Evropa pre 2 minutajoš 35 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Kanada podnosi zahtev za pridruživanje vojnoj koaliciji koju predvodi Britanija, Tramp preti carinama
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 19 povezanih
Kup šampiona ide fudbalerima Intera, Mesi postigao 100. gol za klub iz Majamija
Večernje novosti pre 12 minutajoš 13 povezanih