Povezane vesti
Luna zgrabila Marka za lice, prišla njegovim usnama, a zbog onoga što mu je rekla nije skidao osmeh sa lica! (foto) (video)
Telegraf 18.10.2018
- Vdi kako je sladak... - rekla je Luna za Marka smejući se. Rijaliti učesnica Luna Đogani odlučila je da zaboravi bivšeg dečka Slobodana Radanovića, pa ga poslednjih dana ređe spominje, smeje se i koketira sa drugim momcima u Zadruzi. Dok su Branislav… »
"Kada sam videla na šta ličim, htela sam da padnem u nesvest" Đoganijeva brutalno iskrena o svom izgledu u Zadruzi 1! (foto)…
Telegraf 18.10.2018
- On mi je pričao da sam tako bez šminke najlepša - rekla je luna. Rijaliti učesnici Jelena Krunić, Luna Đogani, Branislav Radonić Brendon i David Dragojević razgovarali su o fizičkom izgledu, šminkanju i sređivanju, pa je Đoganijeva iskreno progovorila… »
Pojede je blam! Kad je Luna videla na šta liči... Htela je da crkne: Blogerka okrenula novi list, a za sve je kriv radanović…
Kurir 18.10.2018
Jelena Krunić, Luna Đogani, David Dragojević i Branislav Radonić Brendon sedeli su pored jezera i razgovarali, između ostalog, o šminkanju i sređivanju. "Napolju mi se nikad nije desilo da mi noge budu dlakave, a ovde su stalno zarasle. Nemam ni za koga… »
Vesti dana »
Zrenjanin, Kikinda i Ćuprija na čelu sa 39 stepeni, na Kopaoniku 24
Serbian News Media pre 11 minutajoš 52 povezane
EPS upozorio na novu SMS prevaru, evo šta da radite ako ste već otvorili link
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 31 povezana
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Oglasio se Tramp! Kaže da će sutra biti održan sastanak sa Iranom u Dohi, Teheran negira navode
Kurir pre 1 satjoš 55 povezanih