Povezane vesti
Po dualnom modelu obrazuje se 4.200 učenika
Večernje novosti 18.10.2018
Dualni model obrazovanja - učenje kroz rad, primenjuje se u 84 srednje stručne škole u Srbiji, a po tom sistemu školuje se u ovom momentu više od 4.200 učenika. Dualni model obrazovanja - učenje kroz rad, primenjuje se u 84 srednje stručne škole u… »
Šarčević: Dualno obrazovanje širiće se i na fakultete
N1 Info 18.10.2018
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević rekao je da u Srbiji 23 odsto đaka u srednjim i stručnim školama pohađa nastavu po nekom modelu dualnog obrazovanja i da je takav način školovanja u ekspanziji i širiće se i na fakultete. On… »
Po dualnom modelu uči 4.200 đaka
Danas 18.10.2018
Oko 23 odsto srednjih stručnih škola je uključeno u neki vid dualnog obrazovanja, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević, ocenujući da su dualni modeli u ekspanziji u Srbiji. On je na konferenciji posvećenoj ovoj temi, u organizaciji… »
Šarčević: U Srbiji 23 odsto đaka pohađa nastavu po dualnom modelu koji se širi i na fakultete
Novi magazin 18.10.2018
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević rekao je danas da u Srbiji 23 odsto đaka u srednjim i stručnim školama pohađa nastavu po nekom modelu dualnog obrazovanja i da je takav način školovanja u ekspanziji i širiće se i na… »
Švajcarsko - srpska trgovinska komora danas organizuje konferenciju o dualnom obrazovanju u Srbiji
Blic 18.10.2018
Švajcarsko-srpska trgovinska komora organizuje danas konferenciju "Dualno obrazovanje u Srbiji 2018: tekući rezultati i budući izazovi". Cilj konferencije je razmatranje potencijala koje dualno obrazovanje pruža srpskom društvu, kao i ključnih… »
Vesti dana »
(Video) Pucnji na Trampovoj večeri, predsednik SAD hitno evakuisan! Pogođen tajni agent, objavljeni snimci napada
Blic pre 50 minutajoš 27 povezanih
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 5 minutajoš 32 povezane
Na današnji dan, 26. april: Eksplozija u Černobilju, okončan aparthejd, dogodila se najveća nesreća u istoriji rudarstva
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane