Povezane vesti
Bugarin priznao ubistvo novinarke
Al Jazeera 19.10.2018
Severin Krasimirov izjavio je na sudu da je bio pod utjecajem droge i alkohola te da nije poznavao Viktoriju Marinovu. Severin Krasimirov, Bugarin osumnjičen za silovanje i ubistvo televizijske novinarke Viktorije Marinove, priznao je zločin te će biti… »
Ubica bugarske novinarke: Žao mi je, nisam hteo da je ubijem! Ne mogu da verujem da sam to uradio!
Kurir 19.10.2018
SOFIJA - Optuženi za ubistvo bugarske novinarke Viktorije Marinove (30) rekao je danas uoči saslušanja u sudu u gradu Ruse da žali što je ubio Marinovu i da nije hteo to da učini. "Mnogo mi je žao. Ne mogu da verujem da sam to uradio", izjavio je Severin… »
Osumnjičeni za ubistvo novinarke: Žao mi je, nisam hteo da je ubijem
Dnevnik 19.10.2018
SOFIJA: Optuženi za ubistvo bugarske novinarke Viktorije Marinove (30) rekao je danas uoči saslušanja u sudu u gradu Ruse da žali što je ubio Marinovu i da nije hteo to da učini. Severin Krasimirov (21) rekao je :"Mnogo mi je žao. Ne mogu da verujem da… »
Vesti dana »
Nikezić: Selaković da podnese ostavku zbog slučaja „Generalštab“
Serbian News Media pre 10 minutajoš 63 povezane
Rok za upis bespravnih objekata ističe 9. februara: Šalteri u Novom Pazaru rade i tokom vikenda
IndeksOnline pre 1 satjoš 79 povezanih
Svetski dan borbe protiv raka: Maligne bolesti među vodećim uzrocima smrtnosti u Srbiji
RTK pre 1 satjoš 51 povezana
Opasna pojava stiže na Balkan! U Hrvatskoj će padati blato s neba, izdato upozorenje: Čuvajte se, strašnije nego što mislite
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Novosadski odbornici raspravljaju danas o gradnji crkve kod Štranda, ispred Skupštine Grada protest
Mašina pre 5 satijoš 22 povezane