Povezane vesti

Suze i aplauz od 10 minuta: Glumci se potresnim rečima oprostili od Milene Dravić, a na kraju se začula njena pesma (foto)…

Suze i aplauz od 10 minuta: Glumci se potresnim rečima oprostili od Milene Dravić, a na kraju se začula njena pesma (foto)…

Telegraf 19.10.2018
Diva srpskog i jugoslovenskog glumišta preminula je 14. oktobra, u bolnici u Beogradu, u 79. godini života. Komemoracija Mileni Dravić počela je nekoliko minuta posle 12 časova, u petak 19. oktobra, na sceni "Danilo Bata Stojković" u Zvezdara… »
Obraz uz obraz, zauvek: Milena sahranjena pored svog Gage, uz pesmu i crkvena zvona diva ispraćena u večnost (foto) (video)

Obraz uz obraz, zauvek: Milena sahranjena pored svog Gage, uz pesmu i crkvena zvona diva ispraćena u večnost (foto) (video)

Telegraf 19.10.2018
Milena Davić preminula je 14. oktobra u 79. godini života. Diva jugoslovenskog glumišta Milena Dravić preminula je 14. oktobra u 79. godini života, u Beogradu, a sahranjena je 19. oktobra u Aleji zaslužnih građana, pored svog supruga Dragana… »
Milenu je najviše voleo: Na sahranu srpske filmske dive došao njen prvi muž, poslednji poklon za nju će vas rastužiti…

Milenu je najviše voleo: Na sahranu srpske filmske dive došao njen prvi muž, poslednji poklon za nju će vas rastužiti…

Telegraf 19.10.2018
Poznati režiser Puriša Đorđević prisustvovao je sahrani Milene Dravić. Legenda srpskog i jugoslovenskog glumišta Milena Dravić sahranjena je danas, 19. oktobra, na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, pored svog Dragana Nikolića. Na sahrani… »
Anica Dobra u suzama: Nema ni nedelju dana kako sam nosila tašnicu koju si mi poklonila... Milena, nikada ti nisam rekla da te…

Anica Dobra u suzama: Nema ni nedelju dana kako sam nosila tašnicu koju si mi poklonila... Milena, nikada ti nisam rekla da te…

Telegraf 19.10.2018
Slavna srpska glumica nije mogla da obuzda emocije na sceni u Zvezdara teatru. Anica Dobra rasplakala se na sceni "Danilo Bata Stojković" u Zvezdara teatru, na komemoraciji Mileni Dravić. U potresnom govoru Anica je prepričala neka od mnogih iskustava… »

Vesti dana »