Povezane vesti
Zakon o zaštiti podataka o ličnosti: Novi zakon, stari problemi
Južne vesti 19.10.2018
Getty Images Vlada Srbije usvojila je krajem septembra dugoočekivani Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti i on se trenutno nalazi u skupštinskoj proceduri. Međutim, Poverenik i stručnjaci upozoravaju da je deo zakona suprotan Ustavu. Sporan… »
Radio 021 19.10.2018
Ustavom garantovano pravo izbačeno iz usvojenog Nacrta zakona, stručnjaci apeluju na poslanike da ga amandmanima vrate i zaštite građane. Getty Images Vlada Srbije usvojila je krajem septembra dugoočekivani Predlog zakona o zaštiti podataka o… »
Danas 19.10.2018
Vlada Srbije usvojila je krajem septembra dugoočekivani Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti i on se trenutno nalazi u skupštinskoj proceduri. Međutim, Poverenik i stručnjaci upozoravaju da je deo zakona suprotan Ustavu. Sporan član zakona… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 2 satajoš 5 povezanih

U Somboru, Valjevu i Leskovcu organizovan prijem nove generacije vojnika na služenje vojnog roka
Blic pre 51 minutajoš 2 povezane

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 2 satajoš 2 povezane