Povezane vesti
Zbogom! Moja mila Milena, sve si ispite položila sa najblistavijim ocenama: Ovako se Branka Petrić oprostila od glumice
Kurir 19.10.2018
Na komemoraciji povodom smrti Milene Dravić mnoge poznate ličnosti uputile su poslednji pozdrav neprežaljenoj divi. Među njima, Branka Katić je svojim autorskim tekstom prvo sebi suze na oči naterala, a onda i ostalim prisutnim poštovaocima Mileninog… »
Branka Petrić: Zbogom, moja mila Milena, sve ispite života položila si sa najblistavijim ocenama
Blic 19.10.2018
Milena Dravić biće sahranjena danas (15.30) na Novom groblju u Beogradu. Njena koleginica i dugogodišnja partnerka na sceni, naša istaknuta dramska umetnica Branka Petrić, oprostila se od nje dirljivim autorskim tekstom u našem dodatku "POP & Kultura"… »
Vesti dana »
Jutarnja magla i slab mraz, tokom dana sunčano, najviša dnevna temperatura 16 stepeni
RTS pre 44 minutajoš 4 povezane
Rešenje za NIS mora biti pronađeno do 15. januara, tri scenarija na stolu
RTS pre 50 minutajoš 1 povezana
Svečano uručenje Nobelovih nagrada – visoke zvanice, meni u tajnosti do početka banketa
RTS pre 44 minutajoš 1 povezana
Bez struje u ovim delovima Beograda Danas vode ceo dan neće biti u delu jedne opštine, proverite da li ste na spisku
Blic pre 2 satajoš 2 povezane