Povezane vesti
Kilibarda progovorila o ljubavi: Meni je život bez partnera prirodno stanje! Naučila sam da budem samostalna sa 19 godina…
Kurir 19.10.2018
Voditeljka Marija Kilibarda otkrila je kakva je privatno, da li je imala tajne ljubavi i koji muškarac joj je privlačan. "Nikada nisam pomislila da se možda neću uopšte vratiti. Bilo je samo pitanje vremena, projekta koji bi imao smisla za mene i za… »
Marija Kilibarda priznala: "Ne bežim od ljubavi na poslu"
Blic 19.10.2018
Voditeljka koja se na radost gledalaca vraća na male ekrane, otkriva kakva je privatno, da li je imala tajne ljubavi i koji muškarac joj je privlačan. Nekoliko meseci voditeljka Marija Kilibarda nije bila na malim ekranima, te se opet vratila u… »
Vesti dana »

Barbano o napadu kosovske policije na srpskog maturanta: "Duboko sam šokiran i osuđujem prekomernu upotrebu sile"
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih

Stefan Đoković u ulozi novinara: Novak dobio pitanje od sina na konferenciji za medije i nasmejao sve odgovorom
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

Jelena Tomašević na svom koncertu izvela brata na binu, pa zajedno zapevali: "Mnogo smo se tukli kao mali, a danas se volimo najviše"
Blic pre 55 minutajoš 2 povezane

Ministar Đurić u Dejtonu: Prijatan i srdačan razgovor sa zamenikom državnog sekretara SAD Landauom
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane