Povezane vesti
Hrkalović s ambasadorima Belorusije i Azerbejdžana o Kosovu i Interpolu
Novi magazin 19.10.2018
Eventualni prijem Kosova u članstvo Interpola bio bi suprotan procedurama i pravilima ove međunarodne policijske organizacije, rekla je danas državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović u razgovorima s ambasadorima Belorusije… »
Državna sekretarka MUP s diplomatama Libana i Venecuele o Kosovu i Interpolu
Novi magazin 19.10.2018
Eventualna odluka o prijemu Kosova u Interpol bi predstavljala kršenje međunarodnog prava, rekla je danas državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije Biljana Popović Ivković na sastancima s diplomatskim predstavnicama Libana i Venecuele… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Glas Zaječara pre 50 minutajoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 3 satajoš 34 povezane
‘Ovo je za celo čovečanstvo’: Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
Danas pre 1 satjoš 51 povezana
Analitičari za Euronews Srbija: Da li Bliski istok očekuje (de)eskalaciju sukoba?
Euronews pre 19 minutajoš 55 povezanih