Povezane vesti
Ceca ženi sina! Veljko zakazao svadbu sa Bogdanom, evo kada i gde će izgovoriti sudbonosno "da" (foto)
Telegraf 19.10.2018
Veljko Ražnatović i njegova verenica Bodana Rodić venčaće se u junu 2019. godine u Beogradu! VIDEO: I Veljko je potvrdio ženidbu: Kako se već uveliko priča, Bogdana i Veljko svadbu su planirali još ranije, ali su ih stariji i iskusniji savetovali da se… »
Veljko Ražnatović: Istina je, ženim se!
Telegraf 19.10.2018
- Nismo još odredili datum, ali će se to sigurno dogoditi - potvrdio je Ražnatović. Veljko Ražnatović u junu 2019. staje na ludi kamen sa verenicom Bogdanom Rodić! Informaciju nam je danas potvrdio i sam Veljko, ali nije želeo da detaljiše o datumu. -… »
Vesti dana »

Svežiji dan pred Srbijom: Košava donosi olujne udare na jugu Banata
Danas pre 36 minutajoš 19 povezanih

Vučić posle sastanaka sa evropskim i regionalnim liderima: Srbija uvažena i prepoznatljiva svuda
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih

Vučić najavio sankcije NIS-u: čekamo čudo do oktobra, a plate možda dođu sa Deda Mrazom Sankcije NIS-u?
Volim Zrenjanin pre 5 minutajoš 14 povezanih

Ruski ratni avioni upali u NATO zemlju: Nova drama na nebu, ovog puta upletena i Mađarska: Saveznici odmah podigli lovce!
Blic pre 55 minutajoš 13 povezanih

"Počela sam da se gušim": Kaća Lazić otkrila sa čime se borila nekoliko sati pre nesreće: "Odustala sam"
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih