Povezane vesti
Drama Miljane Kulić potresa Zadrugu
Vesti online 20.10.2018
Miljana Kulić uplašila se za svoje zdravlje. Ona se požalila majci da se plaši da će umreti jer se loše oseća. Iako ju je majka Marija Kulić svim silama pokušavala da urazumi i umiri, Miljana se uspaničila. - Mama, pao mi je imunitet, dobiću rak! Moram… »
Miljana Kulić misli da ima rak, majka je jedva utešila: Pet godina sam po rijalitijima, loše spavam, loše se hranim, neka me…
Kurir 20.10.2018
Miljana Kulić uplašila se za svoje zdravlje, pa se žalila Mariji kako misli da ima rak. Najpoznatija rijaliti majka ne može da se smiri pa se uplašila da će zbog prehlade dobiti bolest ili će umreti. Njena majka se svim silama trudila da joj da do znanja… »
Vesti dana »
Vojvodina pod crvenim alarmom! RHMZ upozorava na pakleni toplotni udar Stižu tropske noći i opasne vrućine, evo do kada traje vreli talas
Dnevnik pre 2 satajoš 19 povezanih
Svetsko prvenstvo: Već su ispale dve selekcije, ali je i isto toliko reprezentacija overilo plasman u nokaut fazu
Danas pre 31 minutajoš 21 povezana
Više tužilaštvo u Beogradu: Branilac Veselina Milića navodi da je njegovom klijentu prećeno u Okružnom zatvoru, naloženo formiranje predmeta
Insajder pre 55 minutajoš 28 povezanih
Saobraćaj olakšan za vikend! Putnička vozila prolaze bez dužeg zadržavanja, kamioni stoje na Batrovcima
Dnevnik pre 2 satajoš 14 povezanih