Povezane vesti
Ugovorno okružna privredna komora Pirot proslavila svoju slavu Sveti Toma
Plus online 20.10.2018
Ugovorno okružna privredna komora Pirot juče je obeležila svoju slavu Sveti Toma. U prisustvu članova Komore, predstavnika Okruga, Grada i brojnih saradnika i gostiju slava je obeležena na prigodan način. Svečani čin sečenja slavskog kolača obavio je… »
Godišnjica uspešnog rada Ugovorno okružne privredne komore Pirot obeležena sinoć
Plus online 20.10.2018
Ugovorno okružna privredna komora Pirot sinoć je obeležila i prvu godišnjicu rada. U sali Doma kulture održana je Svečana akademija. Predsednik Ugovorno okružne privredne komore Pirot, Dragan Kostić, istakao je u svom obraćanju da su u proteklih godinu… »
Vesti dana »
(Video) "Ne znam, udario me kamion brate!" Pojavio se snimak na kojem je navodno vozač koji je povređen u nesreći kod Umke: Sav krvav, iza njega razlupana kola
Blic pre 51 minutajoš 45 povezanih
Uživo brutalna ruska odmazda nakon napada na Moskvu grunuli bombe na Odesu i Herson, jezivi snimci
Alo pre 6 minutajoš 46 povezanih
Đedović Handanović razgovarala sa naftnim kompanijama o snabdevanju tržišta
NIN pre 2 satajoš 21 povezana
Oglasio se poznati analitičar: Srbija OVO neće dozvoliti, sekundarne sankcije Narodnoj banci Srbije su...
Telegraf pre 31 minutajoš 20 povezanih
"Naravno da sam gledao": Nikola Jokić digao Srbiju na noge, evo šta je poručio Alimpijeviću
Mondo pre 2 satajoš 55 povezanih