Povezane vesti
Aleksandra Subotić skroz gola: Skinula sve sa sebe, pa pred kamerama pokazala čime raspolaže! (foto)
Telegraf 20.10.2018
Subotićeva se nije obazirala na to što će milionski auditorijum imati prilike da je vidi u ovom izdanju. Aleksandra Subotić pokazala je svoje telo i bujne obline. Ona se kupala, a kamere koje su postavljene u kupatilo uspele su da snime Subotićevu iz… »
Ovako izgledaju grudi Aleksandre Subotić bez brushaltera: Zadrugarka skroz gola zaboravila na kamere pa ih raspustila do poda…
Kurir 20.10.2018
Zadrugarka Aleksandra Subotić zaboravila je da su kamere postavljene i u kupatilu, pa se skinula potpuno gola i pokazala sve svoje obline i intimne delove. Aleksandra je poznata po bujnom poprsju, a sada je počastila sve fanove eksplicitnom slikom iz… »
Davidovi prijatelji su rekli Keti da je on gej, a dragojević je lagano ućutkao: To je u Americi dozvoljeno, o meni sve zna…
Kurir 20.10.2018
Katarina Ristić Keti rekla je da su joj Davidovi bliski prijatelji otkrili da je on homoseksualac. Dok je Aleksandra Subotić pokušavala da odbrani svog dečka, David je odbrusio Katarini: "Ja da sam homoseksualac ostao bih u Americi. Ne bih se vratio, gej… »
Vesti dana »

Kanada se pridružila Francuskoj i Velikoj Britaniji u najavi priznanja Palestine
BBC News pre 39 minutajoš 33 povezane

Počela sednica Skupštine grada Novog Sada, ispred protest manje grupe građana
Euronews pre 4 minutajoš 24 povezane

Devet meseci od tragedije u Novom Sadu, studenti pozivaju na komemorativnu šetnju
Bujanovačke pre 23 minutajoš 20 povezanih

Partizan – oleksandrija: Milovanović i Vasiljević van stroja, Sek spreman (21.00, sastavi)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 28 povezanih

Pokušaj ubistva u Lazarevcu: Policija uhapsila osumnjičene za nekoliko sati – jedan kod sebe imao oružje
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih