Povezane vesti
Aleksandra Subotić skroz gola: Skinula sve sa sebe, pa pred kamerama pokazala čime raspolaže! (foto)
Telegraf 20.10.2018
Subotićeva se nije obazirala na to što će milionski auditorijum imati prilike da je vidi u ovom izdanju. Aleksandra Subotić pokazala je svoje telo i bujne obline. Ona se kupala, a kamere koje su postavljene u kupatilo uspele su da snime Subotićevu iz… »
Ovako izgledaju grudi Aleksandre Subotić bez brushaltera: Zadrugarka skroz gola zaboravila na kamere pa ih raspustila do poda…
Kurir 20.10.2018
Zadrugarka Aleksandra Subotić zaboravila je da su kamere postavljene i u kupatilu, pa se skinula potpuno gola i pokazala sve svoje obline i intimne delove. Aleksandra je poznata po bujnom poprsju, a sada je počastila sve fanove eksplicitnom slikom iz… »
Davidovi prijatelji su rekli Keti da je on gej, a dragojević je lagano ućutkao: To je u Americi dozvoljeno, o meni sve zna…
Kurir 20.10.2018
Katarina Ristić Keti rekla je da su joj Davidovi bliski prijatelji otkrili da je on homoseksualac. Dok je Aleksandra Subotić pokušavala da odbrani svog dečka, David je odbrusio Katarini: "Ja da sam homoseksualac ostao bih u Americi. Ne bih se vratio, gej… »
Vesti dana »
Počinje novi toplotni talas u Srbiji: RHMZ objavio kada će temperature biti 40 stepeni
Danas pre 52 minutajoš 26 povezanih
Zemljotres jačine 3,1 stepen kod Sarajeva, stanovnici osetili podrhtavanje tla
RTV pre 46 minutajoš 15 povezanih
Hitna pomoć: Četvoro lakše povređenih u dve saobraćajne nezgode noćas u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - CENTCOM: SAD i Saudijska Arabija izvele udare u Iraku;IRGC: Pogođena tri tankera u Ormuskom moreuzu
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih
Danas nastavak sednice Narodne skupštine o nepoverenju Vladi Srbije
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih