Formula 1: Raikonen sprečio Hamiltonovo slavlje

Formula 1: Raikonen sprečio Hamiltonovo slavlje

Hot sport nedelja, 21. oktobar 2018.
Vozač Ferarija Kimi Raikonen pobedio je večeras u trci Formule 1 za Veliku nagradu SAD u Ostinu u Teksasu, čime je nastavljena borba za šampionsku titulu. Raikonen je ostvario 21. pobedu u karijeri, a prvu posle 113 trka, od marta 2013. godine u Australiji. On je na startu obišao vozača Mercedesa... »

Raikonen srećan zbog pobede u Ostinu

Beta nedelja, 21. oktobar 2018.
Vozač Ferarija Kimi Raikonen rekao je da je srećan zbog večerašnje pobede u trci Formule 1 za Veliku nagradu SAD, prve od marta 2013. godine.  "Bili smo dovoljno brzi i bili smo konstantni. Prošlo je dugo, ali opet sam tu", rekao je Raikonen, koji je delovao gotovo ravnodušno posle trke.... »

Raikonen pobedio u Ostinu, nastavlja se borba za šampionsku titulu

Politika nedelja, 21. oktobar 2018.
Vozač Ferarija Kimi Raikonen pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu SAD u Ostinu u Teksasu, čime je nastavljena borba za šampionsku titulu. Raikonen je ostvario 21. pobedu u karijeri, a prvu posle 113 trka, od marta 2013. godine u Australiji. On je na startu obišao vozača Mercedesa Luisa... »

Raikonen pobedio posle skoro šest godina

Vesti online nedelja, 21. oktobar 2018.
Finskom veteranu pripala trka u Ostinu u Svetskom prvenstvu u formuli 1.
Posle četiri uzastopne pobede Britanca Luisa Hamitona, koji je važeći svetski prvak i vodeći u generalnom plasmanu, Finac Kimi Raikonen je pokazao zube pod stare dane. Britanac je bio treći, a drugo mesto je pripalo Holanđaninu... »

Raikonen pobedio u Ostinu i odložio krunisanje Hamiltona

Sportski žurnal nedelja, 21. oktobar 2018.
Raikonen je ostvario 21. pobedu u karijeri, a prvu posle 113 trka, od marta 2013. godine u Australiji
Vozač Ferarija Kimi Raikonen pobedio je večeras u trci Formule 1 za Veliku nagradu SAD u Ostinu u Teksasu, čime je nastavljena borba za šampionsku titulu. Raikonen je ostvario 21. pobedu u karijeri, a prvu posle 113 trka, od... »

Kimi prekinuo post, Hamilton još bez titule!

N1 Info nedelja, 21. oktobar 2018.
Vozač Ferarija Kimi Raikonen trijumfovao je na Velikoj nagradi Sjedinjenih Država i tako se našao na najvišem stepeniku pobedničkog postolja u Formuli 1 prvi put posle 113 trka, a 21. put u karijeri. Bila je to prva trka koju ste na Sport Klubu mogli da pratite u 4K tehnologiji.
Finac je u Ostinu, na 18. trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, slavio prvi put od Velike nagrade Australije 2013. godine. Za Raikonena je to prvi trijumf u Ferariju još od trke u Belgiji pre devet godina. Drugo mesto zauzeo je... »

Kimi odložio Hamiltonovu proslavu za Meksiko

Mondo nedelja, 21. oktobar 2018.
Bilo bi najveće iznenađenje u istoriji sporta ako bi Hamilton "prokockao" prednost koju ima u odnosu na Fetela...
Kimi Raikonen je već na startu trke za Veliku nagradu Sjedinjenih Američkih Država "preoteo" lidersku poziciju Luisu Hamiltonu koji je bio najbrži u kvalifikacijama - i uprkos usponima i padovima tokom trke - "Ledeni Finac" se na... »

Raikonen, Ferari i Ferstapen "spasli" šampionat F1!

B92 nedelja, 21. oktobar 2018.
B92: Raikonen, Ferari i Ferstapen "spasli" šampionat F1!
Šampionat Formule 1 još je "živ" posle sjajne trke za Veliku nagrade Sjedinjenih Američkih Država u Ostinu na kojoj je trijumfovao Kimi Raikonen.
Raikonen je ostvario prvi trijumf od povratka u Ferari i onemogućio Luisa Hamiltona da već sada dođe do pete titule u karijeri. Finac je trku završio ispred heroja Maksa Ferstapena i spomenutog Hamiltona koji nije uspeo da... »

Raikonen pobedio u Ostinu, nastavlja se borba za šampionsku titulu

Beta nedelja, 21. oktobar 2018.
Vozač Ferarija Kimi Raikonen pobedio je večeras u trci Formule 1 za Veliku nagradu SAD u Ostinu u Teksasu, čime je nastavljena borba za šampionsku titulu. Raikonen je ostvario 21. pobedu u karijeri, a prvu posle 113 trka, od marta 2013. godine u Australiji. On je na startu obišao vozača Mercedesa... »

Hamilton sa "pola" u Ostinu napada petu titulu

B92 nedelja, 21. oktobar 2018.
B92: Hamilton sa "pola" u Ostinu napada petu titulu
Britanac Luis Hamilton izborio je prvu startnu poziciju na Velikoj nagradi Amerike.
Vozač Mercedesa će tako sa "pol" pozicije napasti u Ostinu petu titulu šampiona Formule 1. Hamiltonu je za "overu" titule potrebno da osvoji osam bodova više od Sebastijana Fetela, odnosno, ako pobedi, Nemac mora da bude ispod... »

F1: Hamilton sa "pola" u Teksasu ide na titulu!

Mondo nedelja, 21. oktobar 2018.
Britanac može da osvoji novu šampionsku titulu već ove noći u Ostinu.
Čak deveti put ove sezone Luis Hamilton je "odvezao" najbolje kvalifikacije. Vozač Mercedesa naći će se na "pol" poziciji na trci za Veliku nagradu Sjedinjenih Američkih Država koja se vozi u Ostinu (Teksas), pošto je slavio u... »

Dačić: Tramp zainteresovan za rešavanje pitanja KiM

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Tači: Nećemo da dozvolimo da Srbija uslovljava dijalog

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Đoković četvrti put u karijeri osvojio nagradu Laureus

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

"Gardijan": Tramp ne voli i želi da uništi EU

Blic  pre 7 sati  još 1 povezana

Karađorđevići kod Trampa u Mar-a-Lagu

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.