Povezane vesti
Potpredsednica SNS Marija Obradović za kurir: Ponosna sam na predsednika Vučića i naprednjake širom Srbije, zajedno otvaramo…
Kurir 21.10.2018
Srpska napredna stranka (SNS) obeležiće danas deset godina od osnivanja u Kraljevu, a potpredsednica Marija Obradovič podsetila je na izvanredne rezultate vladajuče stranke uprkos "teškom stanju u kojem je državu zatekla". "Ponosna sam na predsednika… »
Vladajuća stranka danas obeležava veliki jubilej: Pre tačno 10 godina osnovana je SNS, a evo kakav je bio njen razvojni put
Kurir 21.10.2018
Srpska napredna stranka (SNS) obeležiće deset godina od osnivanja danas u Kraljevu. Obeležavanje godišnjice biće održano u novoj sportskoj hali u Kraljevu u 18 časova, saopštila je SNS. Stranka je osnovana 21. oktobra 2008. godine i trenutno je najjača… »
Vesti dana »

Šest meseci od smrti Saše Popovića: Suzana plače nad grobom, sestra ljubi spomenik: "Nikada te nećemo zaboraviti" (Video)
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 33 povezane

Skandal u Prištini: Potpredsednik iz srpske zajednice i dalje nije izabran
Alo pre 49 minutajoš 22 povezane

(Video): Objavljen horor snimak ubistva ukrajinskog političara: Ubica prerušen u dostavljača hrane prišao mu je sa leđa dok je šetao i zapucao
Blic pre 34 minutajoš 21 povezana

Ovo su najnovije informacije o Bogdanu Bogdanoviću: Čeka se odgovor iz Amerike, ne pitamo se samo mi
Mondo pre 48 minutajoš 80 povezanih