Povezane vesti
Jeremić: Narodna stranka će naredna voditi državu
Nova ekonomija 21.10.2018
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da se Srbija nalazi u fazi "dubokog sna sa ponekim pulsom otpora" vlasti koju je opisao kao "totalitarni režim zla". "Narodna stranka je posejala nadu, seme pobune da se može reći ne i ja vam sada kažeme Narodna… »
Jeremić: Živimo u "prokletoj avliji" u kojoj nema pravde
N1 Info 21.10.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da se Srbija nalazi u fazi "dubokog sna sa ponekim pulsom otpora" aktuelnoj vlasti koju je opisao kao "totalitarni režim zla". "Narodna stranka je posejala nadu, seme pobune da se može reći ne i ja vam sada… »
Jeremić: Narodna stranka će naredna voditi Srbiju
Novi magazin 21.10.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da se Srbija nalazi u fazi "dubokog sna sa ponekim pulsom otpora" aktuelnoj vlasti koju je opisao kao "totalitarni režim zla". "Narodna stranka je posejala nadu, seme pobune da se može reći ne i ja… »
Vesti dana »
Brnabićeva: Mišljenje Venecijanske komisije u narednih nekoliko nedelja; Kos: Očekujemo odlaganje primene zakona o pravosuđu
RTS pre 25 minutajoš 29 povezanih
Kako Putin profitira od sukoba SAD, Izraela i Irana: Rat na Bliskom istoku puni rusku kasu
Nova pre 1 satjoš 60 povezanih
Potpisani ugovori za „Osmeh Vojvodine“: Srbija gradi modernu saobraćajnicu od Bačkog Brega do Srbobrana
IndeksOnline pre 2 satajoš 29 povezanih
Požar u Paviljonu Srbije na Venecijanskom bijenalu u Đardinima: Goreo spoljašnji deo krova
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 28 povezanih
Štek pun bele tehnike i mobilnih telefona: Policija "pokvarila" planove trojci švercera, ostali bez milion dinara
Mondo pre 3 satajoš 26 povezanih