Повезане вести
Ухапшен мушкарац због покушаја отмице девојчице из Сенте
Спутник 21.10.2018
Полиција је у Сенти по налогу надлежног тужиоца ухапсила А. Т. (1962) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело отмице. Он се сумњичи да је одвео деветогодишњу девојчицу да купе храну, али да је није вратио… »
Ухапшен осумњичени за отмицу девојчице из Сенте: Сумња се да је А.Т. (56) одвео дете (9) да купе храну, али је није вратио…
Телеграф 21.10.2018
Одређено му је задржавање од 48 сати. Припадници Министарства унутрашњих послова у Сенти, по налогу надлежног тужиоца ухапсили су А.Т. (56) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело отмица. Пронађена нестала… »
Ерикин отац неутешан после породичне драме: "Чита" је рекао да иду до његовог рођака по намирнице и да ће је вратити за сат…
Телеграф 21.10.2018
Цео град сам претражио и када сам видео да их нигде нема, одмах сам обавестио полицију - испричао је узнемирени отац. Деветогодишња девојчица Ерика Чордаш из Сенте која је јуче око 12 сати нестала, пронађена је код железничке… »
Пронађена нестала девојчица из Сенте
Прва 21.10.2018
Припадници МУП у Сенти пронашли су Ерику Чордаш (2009) чији је нестанак пријавио њен отац. Полиција је пронашла А. Т. (1962) са којом је, како је отац рекао, девојчица отишла да купе храну. Девојчица је у добром здравственом… »
Ово су прве речи оца Ерике Чордаш која је нестала у Сенти: Објаснио је зашто је дете пустио са непознатим човеком у град
Телеграф 21.10.2018
А.Т. је вишеструки повратник у вршењу кривичних дела, углавном крађа. Шандор Чордаш, отац девојчице Ерике која је била нестала у Сенти, испричао је да је А.Т. у петак преспао на његовом запуштеном салашу, на периферији Сенте… »
Нестала деветогодишња девојчица из Сенте
Прва 21.10.2018
Припадницима Министарства унутрашњих послова у Сенти пријављен је нестанак Ерике Чордаш (9), саопштио је данас МУП. Отац девојчице пријавио је да је девојчица отишла у непознатом правцу са А.Т. (56) и није се вратила кући. А.Т… »
Због дроге хапшења у Врању
ОК радио 21.10.2018
Управа криминалистичке полиције, Жандармерија и припадници Полицијске управе у Врању, у склопу појачане контроле објеката, у петак увече извршили су контролу једног угоститељског објекта у Врању. Како је саопштено из… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 1 сатјош 31 повезана
БИРН: И сељаци под надзором - БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Н1 Инфо пре 8 сатијош 8 повезаних
Давидовац пред Барселону: Они су искусна екипа, али ми смо у добром ритму...
Курир пре 1 сатјош 36 повезаних
Србија нестварном грешком испустила победу на Светском првенству /видео/
Спутник пре 25 минутајош 47 повезаних