Povezane vesti
Mile Kitić o ženi ne brine, ali zato ćerku prati u stopu! Njemu ništa ne sme da promakne, evo zašto!
Kurir 21.10.2018
Mile Kitić ističe da je izbor muškarca prepustio ćerki Eleni, a da je njemu važno samo da u svakom trenutku zna s kim se ona nalazi. "Elena je imala onog momka, pa raskinula. Imaće ona njih još... Njen je izbor s kim će biti, ja samo kontrolišem gde je i… »
Mile Kitić šokirao: "Ćerka sama bira momke, ali ih ja kontrolišem" (video)
Blic 21.10.2018
Pevač Mile Kitić ne krije da je slab na ćerku Elenu jer je retko viđa zbog čestih gostovanja po inostranstvu. - Elena je imala onog momka pa raskinula. Imaće ona njih još. Njen je izbor s kim će biti, ja samo kontrolišem gde je i sa kim je - rekao je… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 3 satajoš 12 povezanih

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 5 satijoš 13 povezanih

Neredi u Nepalu: Vojska na ulicama, protesti su 'oteti', tvrdi Generacija Z
BBC News pre 2 satajoš 40 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Novi magazin pre 4 satijoš 6 povezanih

Fifa će drakonski kazniti Srbiju! Engleski mediji se raspisali: "Orlovi" čekaju Albaniju na praznoj Marakani?! Evo i zbog čega!
Kurir pre 15 minutajoš 69 povezanih