Povezane vesti
Deo Podbare u utorak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 22.10.2018
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 23. oktobra, od 8 do 14 sati biti deo ulice Dušana Vasiljeva – od ulice Episkopa Visariona do ulice Marka Miljanova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Deo Rumenačke ulice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.10.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 22. oktobra, do 12 sati biti deo Rumenačke ulice – od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra prvog. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Deo centra Novog Sada i Rumenačke bez vode zbog havarije
Radio 021 22.10.2018
Deo centra Novog Sada i Rumenačke ulice nema vode zbog havarije. Bez vode će do 14 časova biti Trg mladenaca i Železnička ulica. Takođe, zbog havarije, bez vode će do 12 časova biti deo Rumenačke ulice, od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara… »
Trg Mladenaca i Železnička ulica bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.10.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 22. oktobra, do 14 sati biti Trg mladenaca i Železnička ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »

Godišnjica bombardovanja: Dan kada su prve NATO bombe pale na SR Jugoslaviju
Euronews pre 34 minutajoš 21 povezana

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih

U napadima izraelske vojske do sada potvrđena smrt više od 50.000 osoba
Danas pre 11 satijoš 5 povezanih

Grmi Zlatanova pesma posle pobede Srbije: Vlahović napravio šou na Marakani posle gola
Mondo pre 56 minutajoš 5 povezanih