Povezane vesti
Deo Podbare u utorak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 22.10.2018
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 23. oktobra, od 8 do 14 sati biti deo ulice Dušana Vasiljeva – od ulice Episkopa Visariona do ulice Marka Miljanova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Deo Rumenačke ulice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.10.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 22. oktobra, do 12 sati biti deo Rumenačke ulice – od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra prvog. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo centra Novog Sada i Rumenačke bez vode zbog havarije
Radio 021 22.10.2018
Deo centra Novog Sada i Rumenačke ulice nema vode zbog havarije. Bez vode će do 14 časova biti Trg mladenaca i Železnička ulica. Takođe, zbog havarije, bez vode će do 12 časova biti deo Rumenačke ulice, od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra… »
Trg Mladenaca i Železnička ulica bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.10.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 22. oktobra, do 14 sati biti Trg mladenaca i Železnička ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 190 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 3 satajoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih

Tramp postavlja rok za mir u Ukrajini dok ruski napadi na Kijev odnose živote
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 52 povezane