Povezane vesti
Ljajić: Investitori pre za opremanje hala nego podsticaje
N1 Info 22.10.2018
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da su investitori iz Turske koji žele da ulažu u Srbiji više zainteresovani za infrastrukturno opremanje proizvodnih hala nego za direktne podsticaje. "Mi obično sada praktikujemo… »
Država više ne daje direktne podsticaje investitorima u Srbiji
Nova ekonomija 22.10.2018
Rasim Ljajić: Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da država više ne daje direktne podsticaje investitorima u Srbiji, već rekonstruiše napuštene fabričke hale tako da budu u funkciji, što kako je ocenio… »
Ljajić: Investitori više zainteresovani za infrastrukturno opremanje nego za podsticaje
Beta 22.10.2018
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da su investitori iz Turske koji žele da ulažu u Srbiji više zainteresovani za infrastrukturno opremanje proizvodnih hala nego za direktne podsticaje. "Mi obično sada… »
Ljajić: Investitorima više ne dajemo direktne podsticaje
Radio 021 22.10.2018
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da država više ne daje direktne podsticaje investitorima, već rekonstruiše napuštene fabričke hale tako da budu u funkciji što, kako je ocenio, investitorima odgovara. "Mi… »
Vesti dana »

Srbijavoz: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova zbog dojave o bombi
RTV pre 31 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 55 minutajoš 11 povezanih

Tajni snimak o upadu na RTS: Centrala PSG-a nije znala za sastanak „zaverenika“
Vreme pre 2 satajoš 7 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 31 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Sputnik pre 30 minutajoš 4 povezane