Povezane vesti
Ljajić: Investitori pre za opremanje hala nego podsticaje
N1 Info 22.10.2018
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da su investitori iz Turske koji žele da ulažu u Srbiji više zainteresovani za infrastrukturno opremanje proizvodnih hala nego za direktne podsticaje. "Mi obično sada praktikujemo da… »
Država više ne daje direktne podsticaje investitorima u Srbiji
Nova ekonomija 22.10.2018
Rasim Ljajić: Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da država više ne daje direktne podsticaje investitorima u Srbiji, već rekonstruiše napuštene fabričke hale tako da budu u funkciji, što kako je ocenio… »
Ljajić: Investitori više zainteresovani za infrastrukturno opremanje nego za podsticaje
Beta 22.10.2018
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da su investitori iz Turske koji žele da ulažu u Srbiji više zainteresovani za infrastrukturno opremanje proizvodnih hala nego za direktne podsticaje. "Mi obično sada… »
Ljajić: Investitorima više ne dajemo direktne podsticaje
Radio 021 22.10.2018
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da država više ne daje direktne podsticaje investitorima, već rekonstruiše napuštene fabričke hale tako da budu u funkciji što, kako je ocenio, investitorima odgovara. "Mi obično… »
Vesti dana »
Počelo suđenje ministru kulture Nikoli Selakoviću: ispred Višeg suda demonstranti (video)
Blic pre 19 minutajoš 31 povezana
Rok za prijavu nelegalnih objekata u Srbiji ističe sutra u ponoć
Nedeljnik pre 44 minutajoš 22 povezane
Brnabić pred sednicu Komisije za kontrolu biračkog spiska: Važno da građani vide da se ništa ne krije; Besramno suđenje Selakoviću
RTV pre 24 minutajoš 20 povezanih
"Nema nikakav kontakt sa osobom", Kaja se preko saradnika oglasila nakon što je izgoreo lokal njenog prvog muža
Telegraf pre 14 minutajoš 18 povezanih